Seminar: pikaajaline investeerimine - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Seminar: pikaajaline investeerimine

LHV Pank

12.11.2012 04:28

Dreamstime

Võlakriisi ja küsitava majandusliku taastumisega maadlevad arenenud riigid on oma võimu alla võtnud investorite meeleolu. Milline peaks olema strateegia, kui sellises ebakindlas keskkonnas oleks soov kaitsta või kasvatada oma vara?

Pikaajalist investeerimist käsitleme tänaõhtusel seminaril, kus LHV portfellihaldur ja fondijuht Rait Kondor annab praktilisi nõuandeid, mida tuleks antud strateegia juures silmas pidada. Kui palju investeerida aktsiatesse ja kui palju kasutada muid varaklasse? Millisel viisil kasutada võlakirjaturu võimalusi? Kui palju erinevaid väärtpabereid portfelli võtta? Kas tasub investeeringute positsioone tihti vahetada või hoida portfelli koosseisu stabiilsena? Kuidas jaotada investeeringuid erinevate regioonide ja majandusharude vahel?

Seminar toimub täna, 13. novembril LHV Panga Tallinna kontoris (Tartu mnt 2) algusega kell 18.00. Osalemistasu on 10 eurot, mida on võimalik tasuda nii kohapeal kui ka ülekandega AS LHV Pank arvele 777000304644 (selgitusse kirjutage osaleja nimi). Piiratud kohtade tõttu soovitame end eelnevalt registreerida LHV Finantsakadeemia lehel.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon