Too oma väärtpaberid LHV Panka - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Too oma väärtpaberid LHV Panka

LHV

20.11.2012 09:14

LHV Pangas on Balti väärtpaberite hoidmine tasuta. Too oma väärtpaberid meile ja kompenseerime sulle ületoomisega seotud kulud  kuni 100 euro ulatuses.

LHV väärtpaberikonto on ainus väärtpaberikonto Eestis, kus Balti väärtpaberite hoidmise eest ei võeta haldustasu. Nii on see olnud juba alates aastast 2005 ning plaanime sellist võimalust pakkuda ka edaspidi. Koonda kõik oma väärtpaberid ühte kohta - kuni 31. detsembrini kompenseerib LHV Pank väärtpaberiga seonduvaid otsekulusid 100 euro ulatuses.

LHV meeskond otsib pidevalt uusi võimalusi paigutada raha Balti ja muudele turgudele. Häid leide oleme valmis jagama ka oma klientidega. Analüüsid oleme koondanud tasulisse analüüsikeskkonda LHV Pro. Lisaks pakume tasuta Balti aktsiaturgude reaalajas jälgimiseks LHV Powertraderi kasutamist, ülevaatlikke raporteid tehingutest ja nõuetele vastavat maksuraportit.

Väärtpaberite ületoomiseks pöördu LHV investeerimiskonsultandi poole või tule läbi meie Tallinna või Tartu esindusest.

Vaata kampaania tingimusi!




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon