Aktsiamängule Börsihai pandi punkt - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Aktsiamängule Börsihai pandi punkt

LHV Pank

26.11.2012 09:28

Kolm nädalat kestnud virtuaalse rahaga võidu kauplemine päädis  23. novembril ning rekordilise 2441 osalejaga mängus saavutas tänavu esikoha Marat Kasparov, kes võitis peaauhinnana omal valikul reisi kas Sitsiiliasse või Islandile.

Mängu alguses jagasime osalejatele kätte 10 000 eurot virtuaalset kapitali ning lisasime kõigi portfelli igal börsipäeval täiendavad 1000 eurot, mis tähendab, et 15. börsipäeval tuli kõige tulusamaid paigutamise võimalusi leida 25 000 eurole. Edukaim oli selles Marat Kasparov, kes suutis portfelli kasvatada 38206.71 euroni ehk näidata kolmanda nädala lõpus 53%list tootlust. Teise koha saavutas Dmitrijs Bauļins, keda jäi võitjast lahutama 2417.73 eurot (tootlus 43%) ning kolmandaks tuli Mehis Arula, jäädes liidrist maha 4533.07 euroga (35%).

Kui mängu võitja teenis lisaks reisile välja ka Äripäeva või Delovõje Vedomosti aastatellimuse, siis turuväärtuselt teise portfelli omanik sai omal valikul majanduslehe kuue kuu tellimuse ning kolmas koht kolme kuu tellimuse. Turuväärtuselt 1.-50. portfellide omanikud võitsid LHV Investeerimiskooli tasuta seminari ja investeerimisalase raamatu. Kõikide võitjatega võetakse ühendust.

Kokku jõudis plussi 956 portfelli (39%) ning miinusesse jäi 1050 portfelli (ülejäänutes tehinguid ei tehtud). Sealhulgas jõudsid väikesesse plussi ka need, kes olid valinud LHV poolt eelnevalt kokku pandud virtuaalse portfelli, mis koosnes ühest indeksaktsiast ja kolmest aktsiast: S&P 500 ETF, McDonald’s, Microsoft ja Facebook. Turud ise kujunesid antud kolme nädala jooksul võrdlemisi heitlikuks. S&P 500 kukkus kahel esimesel nädalal -3,8%, kuid suutis viimase nelja börsipäevaga rallida 3,6%. OMX Tallinna indeks kerkis kolme nädalaga 2,7%, OMX Riga 0,7% ja OMX Vilnius 1,7%.

LHV tänab kõiki mängijaid osavõtu eest ning õnnitleb võitjaid.
http://www.lhv.ee/hai




Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon