Seminar: USA börs - sadade võimaluste turg - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Seminar: USA börs - sadade võimaluste turg

LHV Pank

08.02.2013 10:40

Shutterstock

Kes on koduse aktsiaturuga juba lähemalt tutvust teinud ja nüüd otsib uusi väljakutseid, siis on USA just see koht, kust neid leida. USA aktsiaturgudel kihab elu iga päev ja erinevate võimaluste rohkus garanteerib iga turuosalise jaoks huvipakkuva teema.

USA aktsiaturgudel vahetavad päeva jooksul miljardid aktsiad omanikku ning tehingumahud ulatuvad sadade miljardite dollariteni. Peale aktsiate on võimalik kaubelda veel teistegi finantsinstrumentidega, nagu näiteks optsioonid ja futuurid ning lisaks eelnevale on võimalus panustada lühikeseks müügi abil ka aktsiate langusele.

USA aktsiaturgude pakutavad võimalused meelitavad ligi suuri riskifonde ja investoreid üle maailma ja just seetõttu leidub seal tegevust igat masti turuosalise jaoks. Investoritele võiksid huvi pakkuda maailmakuulsad suurkorporatsioonid nagu Apple, McDonald's, Nike ja Google, mille toodete ja teenustega on tuttav kindlasti igaüks ja ka kauplejatele jagub põnevaid situatsioone USA aktsiaturul iga päev, sest uudiseid ning kommetaare, mis aktsiate hindu mõjutavad, on rohkelt.

Meile, kes me elame siinpool Atlandi ookeani, on USA aktsiaturg sobiv eelkõige ajaliselt, sest sealne  turg on avatud meie aja järgi õhtul. Sellest tulenevalt on USA börsil mugav tegutseda ka neil inimestel, kelle jaoks kauplemine või investeerimine on hobiks ja päevane aeg kulub põhitöö peale.

Kui USA aktsiaturgudel tegutsemine on juba ammu meeles mõlkunud, kuid sellega algust tegemine jäänud siiski toppama, sest küsimusi on rohkem kui vastuseid, siis 12. veebruaril on võimalik LHV Pangas toimuval USA aktsiaturgu tutvustaval seminaril saada ülevaade sealsete turgude eripäradest, võimalustest ja ka ohtudest.

Seminar toimub 12. veebruaril  kell 17.30 LHV Panga kliendikontoris Tartu mnt 2.

Seminar on kõigile tasuta, kuid eelnevalt tuleks ennast registreerida LHV Finantsakadeemia lehel.




Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon