Seminar: LHV Trader - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Seminar: LHV Trader

LHV Pank

15.04.2013 09:35

Teisipäeval, 16. aprillil kell 17.30 toimub LHV kliendikontoris kauplemisplatvormi LHV Trader tutvustav seminar. LHV Trader on aktiivsele kauplejale mõeldud platvorm, millega saab teha tehinguid kiirelt, reaalajas hindade ja madalate tehingutasudega.

LHV Trader pakub ligipääsu kõikidele peamistele väärtpaberiturgudele, võimaldades kaubelda sisuliselt ööpäev läbi igas ajavööndis. Esindatud on USA, Kanada, Saksamaa, Prantsusmaa, Belgia, Hollandi, Itaalia, Hispaania, Šveitsi, Suurbritannia, Hongkongi, Jaapani, Lõuna-Korea, Austraalia, Singapuri ja Rootsi börsid. USA börsidel on võimalik edastada ordereid nii eelturule kui ka järelkauplemisele.

Instrumentide valikust on võimalik kaubelda aktsiaid ja börsil kaubeldavaid fonde (ETF), optsioone, futuure, valuutasid ja nüüdsest ka hinnavahe lepinguid ehk CFDsid. Trader pakub ka võimendust: aktsiatele päevasiseselt 4-kordset ja valuutadele 40-kordset.

Optsioonidega kauplemiseks sobib hästi OptsiooniTraderi moodul, kus saab hõlpsasti rakendada erinevaid optsioonistrateegiaid ja -kombosid. Lisaks on võimalik Traderis optsioone ka välja kirjutada (investeerimiskontol see võimalus puudub).

Valuutakauplejate jaoks on platvormis FX Traderi moodul.

Kes soovib LHV Traderi kasutamisvõimaluste kohta täpsemalt teada saada, siis tuleb ennast seminarile registreerida siin. Seminar ise on tasuta ja kestab orienteeruvalt üks tund. Seminari viib läbi LHV Panga maakler Risto Sverdlik.

Kohtumiseni seminaril!




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon