Seminar: Aktiivne kauplemine - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Seminar: Aktiivne kauplemine

LHV Pank

22.03.2013 02:02

Kes kord teinud otsuse hakata tegelema aktsiakauplemisega, siis tema eesmärk on kahtlemata olla edukas ehk teisisõnu olla kasumlik ning teenida raha. Samas näitab statistika, et suurel osal kauplejatest see siiski ei õnnestu. Miks see nii on ja kuidas teha aktsiaturul õigeid valikuid ning vältida vigu, hakkamegi tuleval seminaril arutama.

Kauplemise konseptsioon tundub pealtnäha väga lihtne ja ei eelda kauplejalt erilisi oskusi või vaimuandeid. Küll aga eeldab antud tegevus pühendumust, suurt töövõimet, rutiinitaluvust ja head enesekontrolli. Kaupleja päev on täis rohkelt erinevat informatsiooni, keerulisi olukordi ja kiireid otsuseid ning selle kõige sees pole sugugi kerge orienteeruda. Seminaril arutame läbi, keda uskuda ja keda mitte ning kuidas infot tõlgendada tuleks. Muu hulgas räägime ka erinevatest kauplemismeetoditest ja kuidas leida turul oma nišš. Analüüsime läbi ka mõned aktsiatehingud.

Kauplemise lahutamatu osa on ka kaupleja emotsioonid ja kuidas ta nendega toime tuleb või tulema peaks ning seetõttu vaatame läbi ka peamised kauplemisvead. Räägime ka sellest kuidas ennast kauplemiseks ette valmistada, milliseid tegevusi tuleks teha ning milliseid vältida.

Tasuta seminar toimub 26. märtsil LHV kliendikontoris (Tartu mnt 2, Tallinn) algusega kell 17.30 ning on mõeldud eelkõige aktiivsele kauplejale, kuid on kindlasti huvitav igale investorile. Seminari viib läbi LHV Panga maakler Nelli Janson

Piiratud kohtade tõttu palume eelnevalt registreeruda LHV Finantsakadeemia lehel.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon