Seminar: valuutaturud edasijõudnutele - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Seminar: valuutaturud edasijõudnutele

LHV Pank

05.04.2013 17:17

Traditsiooniliste ja peamiste tehnilise analüüsi meetodite ja vahendite kõrval leidub mitmeid indikaatoreid, mille abil on võimalik hinnata, kas valuutapaari hinnaliikumises võib ees oodata trendimuutus või pigem praeguse trendi jätkumine.

Sellel seminaril vaatleme mõnda olulisemat sedasorti indikaatorit – täpsemalt sentimendi indikaatorit – mida valuutakauplejad laialdaselt ka kasutavad. Esimene neist on futuurilepingutel põhinev COT ehk Commitment of Traders raport ja teine on SSI ehk Speculative Sentiment Index. Lisaks vaatame peamiste valuutapaaride korreleerumist erinevate instrumentide hinnaliikumisega, millest võib positsioonide võtmisel ja väljumisel samuti suurt abi olla.

Seminar toimub 9. aprillil kell 17.30 LHV Panga kliendikontoris ja on peamiselt mõeldud neile, kel on varasemad teadmised valuutakauplemisest juba olemas. Seminari viib läbi LHV maakler Risto Sverdlik.

Seminar ise on tasuta, kuid piiratud kohtade arvu tõttu palume eelnevalt registreerida ennast siin.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon