Seminar: USA ja Eesti finantskriisi keskel – mida sellest õppida? - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Seminar: USA ja Eesti finantskriisi keskel – mida sellest õppida?

LHV Pank

09.04.2013 13:28

Käesoleval neljapäeval, 11. aprillil, korraldab Misese Instituut LHV kliendikontoris seminari, mis keskendub finantskriisi eel tehtud majanduspoliitilistele vigadele nii USAs kui ka mujal riikides, sealhulgas Eestis. Lisaks kummutatakse nii mõnigi Eestit ja majanduskriisi puudutav müüt.

Seminaril esineb Ühendriikide filmitegija Jimmy Morrison, kelle käe all on värskelt valminud dokumentaalfilm “The Bubble”. Linateos põhineb New York Times’i bestselleril “Meltdown” (autoriks Tom Woods) ning toob vaatajani intervjuud mitmete nimekate majandusteadlaste ja analüütikutega, kes oskasid kinnisvarakriisi ja majanduslangust ette näha. Antud filmiga on võimalik lähemalt tutvuda leheküljel http://thebubblefilm.com/.

Jimmy Morrisoni intrigeeriva ettekande pealkirjaks on "What Estonians Can Learn From the Mistakes of Americans" (eesti keeles: “Mida on eestlastel õppida ameeriklaste tehtud vigadest”).

Külalisesinejaks on palutud veel Eesti Statistikaameti juhtivstatistik Robert Müürsepp, kes räägib mõnedest Eesti ja meie hiljutise majanduskriisiga seotud müütidest.

Tasuta seminar toimub 11.aprillil LHV kliendikontoris (Tartu mnt 2) algusega kell 18.00. Ettekanded on inglise keeles ning kestavad koos küsimuste ja vastustega kokku orienteeruvalt kaks tundi.

Piiratud kohtade tõttu palume Teil eelnevalt registreerida ürituse Facebooki lehel või oma osavõtust aadressile info@mises.ee kirja saates.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon