Seminar: aktsiaturgude maikuu ülevaade - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Seminar: aktsiaturgude maikuu ülevaade

LHV

03.05.2013 09:29

Shutterstock

USA aktsiaturg on alustanud aastat väga tormiliselt, kerkides nelja kuuga S&P 500 indeksi näol eurodes 12%. Euroopa suuremad indeksid näitasid mõneprotsendilist plussi, samas nõrgemalt on esinenud paljude arenevate riikide börsid. Suvekuud on viimastel aastatel toonud turgudel kaasa arvestatavat närvilisuse suurenemist ja korrektsioone. Kas muretsemiseks oleks põhjust ka tänavu?

8. mail korraldame LHV Panga kliendikontoris (Tartu mnt 2) algusega kell 17.30 lühema seminari, kus LHV fondijuht ja portfellihaldur Joel Kukemelk võtab kokku olulisemad sündmused ja arengud globaalsetel aktsiaturgudel ning jagab oma arvamust edasise väljavaate osas.

Kuna Joel on igapäevaselt seotud LHV Pärsia Lahe Fondi juhtimisega, peatub ta ka antud piirkonna majandustrendidel ja ettevõtete tulemustel.

Seminar kestab orienteeruvalt 45 minutit ja on mõeldud mõningaste algteadmistega investorile, kes tunneb globaalsetel turgudel toimuva vastu huvi.

Tegemist on tasuta seminariga, kuid piiratud kohtade tõttu palume osalejatel ennast eelnevalt registreerida LHV Finantsakadeemia lehel.

Kohtumiseni seminaril!




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon