LHV Pank hakkab haldama Compensa Life-i Võlakirjaportfelli - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Pank hakkab haldama Compensa Life-i Võlakirjaportfelli

LHV Pank

22.05.2013 14:01

LHV Pank ja elukindlustusselts Compensa Life sõlmisid kokkuleppe, millega LHV Pank hakkab haldama Compensa Life-i investeerimisriskiga elukindlustuse kaudu pakutavat Võlakirjaportfelli.

Compensa Life-i Võlakirjaportfell on loodud 2009. aastal. Võlakirjaportfelli pakutakse ühe võimalusena maksuefektiivseks raha kogumiseks ja kasvatamiseks investeerimisriskiga elukindlustuse kaudu. Võlakirjaportfellil on ligikaudu 3 000 investorit Baltikumis.

„Viimastel aastatel on LHV kompetents võlakirjaportfellide haldamisel oluliselt kasvanud, kuna võlakirjainvesteeringud moodustavad suurima osa LHV teise samba pensionifondide investeeringutest,“ ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. „Compensa Life-i Võlakirjaportfelli kaudu saavad nüüd paljud kliendid võimaluse investeerida täiendavalt ja ka väiksemate summadega portfelli, mida LHV Pank edaspidi haldab.“

Võlakirjaportfelli eesmärk on vara väärtuse stabiilne kasvatamine pikaajalisel perioodil läbi investeeringute geograafilise hajutamise erinevatel turgudel. Võlakirjaportfell investeerib rahasse, hoiustesse, rahaturuinstrumentidesse, võlakirjadesse, vahetusvõlakirjadesse, võlakirjafondide osakutesse ja muudesse intressi kandvatesse võlakohustustesse. Võlakirjaportfell investeerib väärtpaberitesse, mis on noteeritud eurodes.

Compensa Life Vienna Insurance Group SE on vanim elukindlustusselts Eestis, mis alustas tegevust 1993. aastal. Kuni 2009. aastani kasutas selts kaubamärki Seesam. Compensa Life tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus. Seltsil on kolmes Balti riigis kokku 20 kontorit, kus töötab kokku ligikaudu 150 inimest. Compensa Life-il on Baltikumis üle 60 000 kliendi. Compensa Life kuulub Austria juhtivasse kindlustusgruppi Vienna Insurance Group, mis on suurim kindlustusgrupp Kesk- ja Ida-Euroopas.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon