Seminar: aktsiaturgude juunikuu ülevaade - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Seminar: aktsiaturgude juunikuu ülevaade

LHV

03.06.2013 10:50

Mitmete arenenud riikide aktsiaturud on suvele vastu astumas tormilise hooga, samal ajal aga pole paljudes arenenud riikides börsiindeksid suutnud aastaalguse tasemetest kõrgemale ronida või näitavad hoopis sügavat miinust. Näiteks Hiina aktsiaturg on kohalikus valuutas viie kuuga kerkinud vaid protsendi jagu, Brasiilia oma kukkunud üle -12%, Venemaa pea -10%, Mehhiko ligi -5%.

5. juunil kell 17.30 LHV Panga kliendikontoris (Tartu mnt 2) toimuval seminaril võtavad LHV portfellihaldur ja fondijuht Rait Kondor ning analüütik Rasmus Noormägi kokku viimasel kuul finantsturgudel toimunud sündmused. Rait keskendub seekord spetsiifilisemalt kahe aktsiaturu, Venemaa ja Türgi võimalustele ning ohtudele. Rasmus teeb kokkuvõtte Balti ettevõtete kvartalitulemustest.

Seminar kestab orienteeruvalt 45 minutit ja on mõeldud mõningaste algteadmistega investorile, kes tunneb globaalsetel turgudel toimuva vastu huvi.

Tegemist on tasuta seminariga, kuid piiratud kohtade tõttu palume osalejatel ennast eelnevalt registreerida LHV Finantsakadeemia lehel.

Kohtumiseni seminaril!




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon