LHV Pank teeb ärikliendile parima pakkumise - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Pank teeb ärikliendile parima pakkumise

LHV

19.06.2013 12:29

LHV Pank pakub uutele äriklientidele püsivalt soodsaid tingimusi igapäevaste pangaasjade mugavaks ajamiseks ning koostöös partneritega nüüd ka kasulikke soodustusi. LHV teavitab pakkumisest e-kirja teel ka kõiki vastalustanud ettevõtteid.

LHV Pank on loodud ettevõtlike Eesti inimeste poolt ja sobib hästi just nendele ettevõtetele, mis soovivad kiiresti areneda ja kasvada ning oma pangaasjade üle ise otsustada.

Oluliste teenuste ja toodete poolest on LHV hea valik, sest LHV-s kehtivad ettevõtetele alati ja püsivalt head tingimused pangateenuste kasutamiseks:

• lihtsas ja mugavas internetipangas on euromaksed alati tasuta;

• hooldustasuta krediitkaardi võimalustega deebetkaart;

• deebetkaardiga sularaha väljavõtmine on kõikidest Eesti pangaautomaatidest ühtmoodi soodne ja fikseeritud tasuga;

• paremad intressid tähtajalistele ja nõudmiseni hoiustele;

• igale ettevõttele isiklik kliendihaldur.

Näiteks Eesti ettevõte, mis teeb kuus ca 30 pankadevahelist euromakset, kasutab ühte deebetkaarti ja võtab automaadist välja kolm korda 500 eurot, hoiab LHV Panga kliendina aastas kokku 100-180 eurot (28. mai 2013 seisuga, vaata arvutust siit).

LHV pakub äriklientidele kasulikke soodustusi partnerite juures. ERPLY'lt saab klient soodustuse kassasüsteemide lahendustele ja Margni'lt raamatupidamisprogrammile. Moodne koduleht või e-pood Elitecilt on ärikliendile esimesed pool aastat tasuta, kontorikaubad Knopkast viiendiku võrra soodsamad. Lisaks muud soodustused.

Rohkem infot ning viide konto avamiseks https://www.lhv.ee/pangateenused/arikliendile/.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon