LHV osaleb esimesena Balti börside turutegemise programmis - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV osaleb esimesena Balti börside turutegemise programmis

LHV

01.07.2013 10:42

Alates tänasest, 1. juulist alustab LHV Pank turutegemist kolmele Tallinna Börsil noteeritud aktsiale: Olympic Entertainment Group, Tallinna Kaubamaja, Tallinna Vesi.

LHV osaleb esimese liikmena Nasdaq OMX Balti börside turutegemise programmis. Seega võtab LHV Pank programmi tingimuste kohaselt eesmärgiks kolmele mainitud aktsiale pakkuda vähemalt 85% börsi lahtioleku ajast ostu- ja müüginoteeringuid, noteeringute vahe ei ole suurem kui 2,5%. Turutegija roll on tagada pideva nõudluse ja pakkumise olemasolu, mis võimaldab investoritel aktsiaid kogu kauplemisaja jooksul lihtsamini osta ja müüa.

„ Loodame, et turutegemise programm tõstab Tallinna Börsi kauplemisaktiivsust. Kindlasti suurendab see turu likviidsust ning pikas perspektiivis julgustab uusi investoreid raha paigutama just siinsesse regiooni,“ kommenteeris LHV maaklertegevuse juht Alo Vallikivi.

NASDAQ OMX Balti börside turutegemise programm käivitus 1. juulist. Programmi tingimused näevad ette, et NASDAQ OMX Balti börside liige – pank või maaklerfirma – peab turutegijana kindlustama, et valitud aktsiatel on avamis- ja sulgemisoksjonitel ning vähemalt 85% kauplemisperioodist olemas ostu- ja müügikorraldused väärtusega vähemalt 3000 eurot.

Lisainfo LHV Panga maaklertegevuse ja investeerimisvõimaluste kohta: https://www.lhv.ee/investeerimine/.

 

Priit Rum
LHV kommunikatsioonispetsialist
priit.rum@lhv.ee

+3725020786

Uudis on informatiivse eesmärgiga ja ei ole mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon