LHV Pank tegi algust e-arve püsimakse teenuse pakkumisega - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Pank tegi algust e-arve püsimakse teenuse pakkumisega

LHV

02.07.2013 11:04

Alates juulist saavad LHV Panga kliendid tellida e-arved otse internetipanka. Lisaks on LHV Pangal nüüd kasutajate jaoks valmis ka e-arve püsimakse teenus, millega regulaarseid arveid automaatselt tasuda.

E-arvete tellimisel elektroonilisel kujul internetipanka on mitmeid eeliseid: nii on kõik arved kindlalt ühes kohas ning neid saab kiirelt ja mugavalt tasuda. Pole vaja täiendavat arve koopiat e-kirjana või paberil postkasti. Püsimakse teenusega teeb pank ülekanded kliendi eest – nii ei pea klient arvet igakordselt ise kinnitama. Püsimakse tegemise aja ja limiidi saab igaüks ise määrata.

E-arve püsimakse teenuse kasutamiseks piisab e-arve tellimisest internetipanka ja püsimakse seadistamisest. Lähikuudel avaneb selline võimalus enamike teenusepakkujate arvete tasumiseks.

Alates 1. veebruarist 2014 asendab e-arve püsimakse teenus Eestis senised otsekorraldused. Üleminek toimub järk-järgult alates 1. juulist 2013, kuid LHV internetipangas saab juba tänasest püsimakseteenust kasutada. Et senised otsekorraldusega maksed ka edaspidi toimuksid, ei pea LHV Panga kliendid ise midagi tegema – pank teeb vajalikud muudatused kliendi eest.

Muudatused on tingitud Eesti üleminekust Euroopa Liidu ühtsele euromaksete süsteemile (SEPA). Lisainfo: https://www.lhv.ee/pangateenused/e-arved/




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon