Börsihai 2013 - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Börsihai 2013

LHV Pank

04.10.2013 09:34

Möödunud on järjekordne aasta ja kätte jõudnud aeg panna proovile oma kauplemisoskused peatselt algaval Börsihai 2013 võistlusel! Sel aastal algab mäng 14. oktoobril ja mängu kestvuseks on kaks nädalat.

LHV korraldab Börsihai mängu juba kaheksandat järjestikkust aastat ja selle eesmärk on endiselt sama: tuua kokku kõik kauplemishuvilised inimesed üle terve Baltikumi, olenemata sellest, kas kogemusi aktsiaturgudel on juba mitmeid aastaid või tehakse mängu käigus alles oma esimesed virtuaalsed tehingud.

Mängureeglid on endiselt samad. Mängu alguses kantakse osaleja portfelli 10 000 eurot, millele lisandub igal tööpäeva hommikul täiendavad 1000 eurot. Mängu eesmärgiks on seda summat Balti ja USA väärtpaberiturgudel võimalikult kasumlikult investeerida. Iga börsipäeva hommikul uuendatakse ka ülevaatlikku edetabelit, kust saab jooksvalt oma tulemusi teistega võrrelda. Börsihai võidab mängija, kelle portfelli väärtus on suurim 25. oktoobri börsipäeva lõpu seisuga.

Mängus osalemise motivaatoriks on kahtlemata ka auhind: esimest kohta premeeritakse Estraveli 3000-eurose kinkekaardiga, mille eest võib minna puhkama enda valitud sihtkohta. Esimese viiekümne hulka tulnud mängijaid saavad lohutusauhinnana LHV seminari priipääsme, investeerimisalase raamatu ja Börsihai diplomi.

Sarnaselt eelmisele aastale on mängijatel võimalus valida 10 000 eurose algkapitali asemel ka LHV poolt koostatud stardiportfell, kuhu on oleme valinud neli USA turgudel kaubeldavat aktsiat.

Kes soovivad ise oma portfelli koostama hakata, siis neil on selleks võimalus soetada Tallinna, Riia ja Vilniuse börside põhinimekirjas olevaid aktsiad või USA aktsiaid, mis kauplevad üle viie dollari ja mille viimase kolme kuu keskmine käive on 11. oktoobri seisuga vähemalt 100 000 aktsiat.

Portfelli registreerimisel võib täpsustada ka enda võistkonda (olgu selleks kool, ettevõte või lihtsalt oma sõpruskond), et saaks mugavamalt tulemusi võrrelda.

Mängule saab end registreerida juba täna: mine lehele www.lhv.ee/hai ja pane ennast mängule kirja! Mäng kestab ajavahemikus 14.-25. oktoober. Lisaks võid vaadata Börsihai mängu tutvustust video kujul siit ja lühikest tehingu tegemise juhendit siit.

Soovime kõikidele edukat investeerimismängu!




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon