LHV teeb väärtpaberite ületoomise kampaania - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV teeb väärtpaberite ületoomise kampaania

LHV

21.10.2013 12:39

LHV kutsub väärtpaberiomanikke oma aktsiaid ja teisi väärtpabereid LHV panka üle tooma, sest kampaania ajal 14. oktoobrist 30. novembrini hüvitab pank ületoomiskulu kuni 100 euro ulatuses.

LHV maaklertegevuse juhi Alo Vallikivi sõnul on kampaania mõeldud selleks, et üsna kohmakas ja protseduuriline väärtpaberite ühest pangast teise liigutamine klientidele võimalikult mugavaks ja soodsaks teha. „Oleme valmis huvilisi igakülgselt nõustama ja aitama, samuti hüvitame praegu aktsiate, võlakirjade, fondiosakute, osaühingu osade ja III pensionisamba osakute ületoomiskulud kuni 100 euro ulatuses,“ tutvustas Vallikivi.

„Väärtpabereid tasub hoida ühes kohas koos ning LHV on hea teeninduse, soodsate tasude ja põhjalike analüüsidega paljudele selleks just esimene eelistus,“ rääkis Vallikivi. „Soovime, et klientidel ei jääks ükski tehing teenustasude pärast tegemata,“ lisas ta.

Balti riikide väärtpaberite kontol hoidmine on LHV-s tasuta ja see on paljudele investoritele oluline, sest ka väikesed tasud võivad märkamatult kogu väärtpaberitelt teenitud kasumi ära süüa. Balti riikide aktsiate tehingutasud algavad 3 eurost ja välisriikide aktsiate tehingutasud 11 eurost. See lubab teha tehinguid ka väiksemate summadega.

LHV meeskond otsib pidevalt uusi võimalusi raha turgudele paigutamiseks ning kvaliteetseid analüüse ja kogutud infot jagab LHV ka oma klientidega. Hüva nõu on Vallikivi sõnul võimalik saada nii LHV Finantsportaalist (http://fp.lhv.ee), kui ka tasulisest analüüsikeskkonnast Balti Analüüsid.

Väärtpaberite LHV-sse toomiseks pöördu LHV investeerimisnõustaja poole. Selleks kirjuta aadressil klienditugi@lhv.ee, helista telefonil 6 800 400 või tule meie Tallinna või Tartu kontorisse. Pakkumine kehtib kuni 30. novembrini 2013.

LHV on Eesti kapitalil põhinev pangandusgrupp, mille valdusesse kuuluvad LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV klientideks on eraisikud, väikese ja keskmise suurusega ettevõtted ning institutsionaalsed investorid. LHV esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Riias, Vilniuses ja Helsingis. LHV-s töötab ligi 200 inimest. LHV pangateenuseid kasutab üle 50 000 kliendi. LHV pensionifondidel on üle 120 000 kliendi.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon