Väärtpaberite ületoomise kampaania pikeneb - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Väärtpaberite ületoomise kampaania pikeneb

LHV Pank

29.11.2013 12:12

LHV Pangas on Balti väärtpaberite hoidmine tasuta, oktoobris alustasime kampaaniat, kus kutsusime üles oma väärtpabereid üle tooma LHV Panka. Kampaaniaperioodi käigus kompenseerime ületoomisega seotud kulud 100 euro ulatuses. Kampaania osutus väga edukaks ning vältimaks kiirustamist, otsustasime kampaaniat pikendada 16. detsembrini (kaasa arvatud).

Väärtpaberite ületoomiseks pöördu meie investeerimiskonsultandi poole või tule läbi meie Tallinna või Tartu esindusest.

Kolm põhjust, miks tuua oma väärtpaberid LHV-sse

  • Balti väärtpaberite tasuta hoidmine
    Kas maksad praegu iga Balti riigi väärtpaberite eest erinevat haldustasu? Ka väiksed tasud võivad märkamatult süüa ära kogu väärtpaberitelt teenitud kasumi. LHV-s hoiad Balti riikide väärtpabereid tasuta.

  • Soodsad tehingutasud
    LHV-s algavad kõikide Balti riikide aktsiate tehingutasud 3 eurost ja välisriikide aktsiate tehingutasud 11 eurost. See lubab teha tehinguid ka väiksemate summadega. Ükski tehing ei tohiks jääda teenustasu taha.

  • Aktsiate põhjalik analüüs
    LHV meeskond otsib pidevalt uusi võimalusi paigutada raha Balti ja muudele turgudele. Häid leide oleme valmis jagama ka oma klientidega. Analüüsid oleme koondanud tasulisse analüüsikeskkonda. Loe lähemalt Balti analüüside keskkonnast ja tutvu tingimustega.

LHV klienditugi
6 800 400
info@lhv.ee

     




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon