Aktiivse kaupleja abimees – LHV Trader - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Aktiivse kaupleja abimees – LHV Trader

LHV

13.01.2014 09:34

Shutterstock

Väärtpaberite kauplemisel on oluline instrumentide valik, tehingute teostumise kiirus ning tõrgete minimaalsus. LHV Trader on kauplemisplatvorm, mis kõike seda pakub.

Aktiivsele kauplejale suunatud LHV Trader on eelkõige mõeldud USA väärtpaberiturul tegutsemiseks. Meie kliendid kasutavad seda enamasti USA aktsiate, optsioonide ja futuuride kauplemiseks, kuid platvorm annab ligipääsu rohkem kui 100-le kauplemiskohale üle maailma. Eesti investorile tuttavamatest kohtadest võiks mainida Saksamaad, Prantsusmaad, Suurbritanniat, Rootsit, Kanadat, kuid platvorm annab võimaluse kaubelda ka eksootilisematel turgudel nagu Hongkong, Jaapan, Singapur ning Austraalia. Instrumentide valikusse kuuluvad lisaks aktsiatele, optsioonidele ja futuuridele ka valuutad, võlakirjad ja fondid.

LHV Trader võimaldab oma positsioone nii erinevate instrumentide abil kui ka laenurahaga võimendada. Kui futuuride puhul kõigub finantsvõimendus viie kuni kümne korra vahel, siis valuutapaaride või optsioonidega kaubeldes on maksimaalset võimendust võimalik veelgi kõrgemale tõsta. Aktsiate puhul kehtib enamasti lihtne reegel -  päeva siseselt on võimalik oma portfell võimendada neljakordseks (1/4 omavahendid ning ¾ laenuraha) ning üleöö on maksimaalne võimendus kahekordne. Võimenduse puhul tuleks alati arvestada kõrgendatud  riskidega ning seda, et võimendusega instrumendid sobivad ainult kogenud kauplejatele.

LHV Traderi avamiseks on vaja avada konto LHV pangas ning sõlmida investeerimisteenuste ja Traderi leping. LHV Traderi avamise miinimumsummaks on 5000 dollarit. Ka selle summa puhul tuleb arvestada päevakaupleja reeglitega, mille kohaselt võib 5 pangapäeva jooksul teha 3 päevasisest tehingut (so ost ja müük sama päeva sees). Päevakaupleja reegel on mõeldud väikeinvestori kaitseks ning see peaks vältima liigset kauplemist kontol. Päevakaupleja reeglid ei rakendu üle 25 000 dollarilise konto puhul.

LHV Trader annab kasutaja käsutusse kauplemisplatvormi, millel on otseühendus maailma börsidega, mis tähendab, et tehingud teostuvad vähem kui sekundiga. Igakuise haldustasu sees (30 EUR +0,025%) on tasuta reaalajas hinnainfo USA aktsiate, optsioonide ja futuuride hindade jälgimiseks. Teiste turgude reaalajas jälgimiseks, tuleks iga turu hinnainfo eraldi tellida.

Kuni 10.02 LHV Traderi avanud klientide puhul ei võeta kolme kuu jooksul igakuist haldustasu, mis võimaldab kauplemisplatvormiga tasuta tutvuda.

LHV Traderi platvorm on pidevas arengus-  lisandub uusi  kauplemisvõimalusi, infot ja analüüsiallikaid. Kiire ülevaate LHV Traderi võimalustest annab see video http://www.lhv.ee/corp/demo_trader.cfm?nocache=1

Esimeseks tutvuseks soovitame vaadata lehte www.lhv.ee/trader ning alla laadida LHV Traderi demo. Tõsisema huvi korral soovitame tulla LHV Trader seminarile  28. jaanuaril https://fp.lhv.ee/academy/322 või leppida kokku eraldi konsultatsioon maaklerid@lhv.ee (tel: 6 800 420).

Edukat kauplemist!




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon