LHV alustas Tesla Model S elektriautole liisingu pakkumist - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV alustas Tesla Model S elektriautole liisingu pakkumist

LHV

07.05.2014 14:04

Tesla Motors

LHV liising alustas USA elektriautode tootja Tesla mudelile Model S liisingu pakkumist. Tänaseks on LHV liising saanud huvilistelt mitu päringut ning langetanud ka esimese krediidiotsuse Tesla finantseerimiseks.

LHV Pank teatas eelmisel nädalal, et on otsustanud pakkuda finantseeringut Tesla Model S elektriautodele. Elektriautodele on Eestis tavasõidukitest vähem liisimisvõimalusi. „Tesla on hea näide tõelisest innovatsioonist autoturul. LHV on aga ajaga kaasas käiv innovaatiline pank ja seepärast on LHV-l huvi sellise põneva liisingvaraga tegeleda,“ rääkis LHV liisingu osakonna juhataja Erki Link. Tema sõnul on liisingupakkujad ettevaatlikud, kuna elektriautode järelturg on veel täielikult väljakujunemata.

„Tesla Model S on Eesti teedel täna veel haruldus ning selle tehnoloogia on uudne, seetõttu vaatame liisingutingimusi elektriautodele konservatiivsemalt,“ rääkis Link. Võrdlemisi eksklusiivse Model S-i liisimisel tuleb klientidel arvestada sissemaksega, mille suuruseks on vähemalt 20% auto maksumusest. Sellele lisandub sissemaksena ka KredExi Elmo programmi toetus, mis on maksimaalselt 18000 eurot. Tesla Model S-i liisingupakkumisi vaatab liising kliendipõhiselt ja kliendi maksevõimet arvestades kujuneb ka liisinguintress.

Model S on Tesla populaarseim mudel, mis paistab silma luksusliku viimistluse, tavaautodega võrreldava mahutavuse ja sportliku jõudlusega. Tippmudeliga saab ühe laadimisega sõita ca 420 kilomeetrit ning selle kiirendus 0-100km/h on 4,2 sekundit. Model S-i hinnad algavad 50 000 eurost. Hetkel puudub Eestis Ühendriikide autotootja esindus ning sõidukid tuleb tellida Lääne-Euroopast.

Huvi Tesla elektriauto vastu paistab jätkuvat. Tänaseks on LHV saanud huvilistelt Tesla Model S kohta mitmeid päringuid ning esimese kliendi puhul on jõutud ka positiivse krediidiotsuseni.

Tesla Model S-le kehtivad KredExi Elmo programmi toetused, millega saab tutvuda aadressil http://elmo.ee/ostutoetus/.

Liisingu taotluse ja tingimustega saab tutvuda liisingu lehel.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Group-i peamisteks tütarettevõteteks on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Riias, Vilniuses ja Helsingis. LHV-s töötab üle 200 inimese. LHV pangateenuseid kasutab üle 60 000 kliendi. LHV pensionifondidel on ligi 130 000 klienti.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon