LHV Trader avab ukse rohkem kui 100-le börsile - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Trader avab ukse rohkem kui 100-le börsile

LHV

03.02.2015 09:39

Shutterstock

Süües kasvab isu ja kes oma esimesed aktsiatehingud juba näiteks Balti börsidel ära on teinud, otsib innukalt juba suuremaid väljakutseid mujalt maailmast. Siinkohal tuleb huvilisele appi LHV, kellel on aktiivsele börsihuvilisele välja pakkuda suurepärane toode - LHV Trader.

LHV Trader on kauplemisplatvorm, kust leiab midagi sobivat enda jaoks nii kaupleja kui investor.  Juba võimalus tegutseda otse börsil, mis tagab ülikiire tehingutäitmise, on suur eelis kõigi teiste keskkondade ees. Kuigi LHV Traderit kasutatakse eelkõige USA aktsiaturgudel  kauplemiseks, siis lisaks sellele annab platvorm  ligipääsu rohkem kui 100-le börsile üle maailma. Meile lähematest kohtadest võiks mainida Saksamaad, Prantsusmaad, Suurbritanniat, Rootsit,  kuid platvorm annab võimaluse kaubelda ka eksootilisematel turgudel nagu Hongkong, Jaapan, Singapur ning Austraalia. Instrumentide valikusse kuuluvad lisaks aktsiatele, optsioonidele ja futuuridele ka valuutad, võlakirjad ja fondid.

LHV Trader võimaldab oma positsioone nii erinevate instrumentide abil kui ka laenurahaga võimendada. Kui futuuride puhul kõigub finantsvõimendus viie kuni kümne korra vahel, siis valuutapaaride või optsioonidega kaubeldes on maksimaalset võimendust võimalik veelgi kõrgemale tõsta. Aktsiate puhul kehtib enamasti lihtne reegel -  päeva siseselt on võimalik oma portfell võimendada neljakordseks (1/4 omavahendid ning ¾ laenuraha) ning üleöö on maksimaalne võimendus kahekordne. Võimenduse puhul tuleks muidugi alati arvestada kõrgendatud riskidega ning seda, et võimendusega instrumendid sobivad ainult kogenud kauplejatele.

Kel tekib soov endale LHV Traderi konto avada, siis miinimumsumma selleks on 5000 USA dollarit või samaväärne summa eurodes. Kui on plaan aktiivsemalt kauplemisega tegelema hakata, siis peab arvestama päevakaupleja reeglitega. Kui konto suurus on väiksem kui 25 000 USA dollarit, siis tuleb arvestada, et  5 pangapäeva jooksul võib teha 3 päevasisest tehingut (so ost ja müük sama päeva sees). Päevakaupleja reegel on mõeldud väikeinvestori kaitseks ning see peaks vältima liigset kauplemist kontol. Päevakaupleja reeglid ei rakendu üle 25 000 dollarilise konto puhul.

Lisaks tehingutasudele, mis on näiteks oluliselt soodsamad, kui internetipangas, tuleb arvestada ka igakuise haldustasuga, mille sees (30 eurot +0,025%) on tasuta reaalajas hinnainfo USA aktsiate, optsioonide ja futuuride hindade jälgimiseks. Teiste turgude reaalajas jälgimiseks, tuleks iga turu hinnainfo eraldi tellida.

Kel tekkis LHV Traderi vastu nüüd tõsisem  huvi, siis just praegu on parim aeg ka oma uudishimu rahuldada, sest avades LHV Traderi ajavahemikus 26.01 kuni 23.02 saab platvormi kasutada kolm kuud ilma igakuise haldustasuta.

LHV Traderi platvorm on pidevas arengus - lisandub uusi  kauplemisvõimalusi, infot ja analüüsiallikaid.

Esimeseks tutvuseks soovitame lugeda lisainfot meie kodulehelt ja vaadata videot LHV Traderi võimalustest ning alla laadida LHV Traderi demo. Kindlasti soovitame tulla kuulama LHV Traderit tutvustavat seminari  3. veebruaril Tallinnas või 5. veebruaril Tartus või leppida kokku eraldi konsultatsiooni aeg kirjutades oma soovist aadressile maaklerid@lhv.ee või helistades numbrile 6 800 420.

Edukat kauplemist!




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon