Börsihai 2016 algab täna - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Börsihai 2016 algab täna

LHV

03.10.2016 10:31

Täna USA turu avanedes sööstavad võistlustulle Börsihai 2016 osalejad eesmärgiga 14. oktoobri börsipäeva lõpuks kasvatada oma portfelli turuväärtus suurimaks. Tasub pingutada, sest võitja saab oma pangakontole 5000 euro suuruse auhinnaraha.

Mängu alguses saavad mängijad valida, kas 10 000 virtuaaleurot kontol või 10 000 euro suurune investeering Standard & Poors 500 indeksisse läbi indeksfondi (SPY). Investeerimiseks saavad mängijad igal börsipäeval 1000 eurot virtuaalraha juurde. Võistlejail on kaks nädalat, et osta ja müüa Standard and Poors 500 indeksisse kuuluvaid aktsiaid.

LHV maaklertegevuse juhi Alo Vallikivi sõnul on aktsiamäng hea võimalus oma oskusi proovida, ilma et mängus oleks pärisraha. „Börsihais osalemisel saavad esimesi investeerimisalaseid samme astuda need, kes päris börsil veel riskida ei soovi,“ selgitas Vallikivi.

Esimese koha auhinnaks on 5000 eurot, Äripäeva (või Delovõje Vedomosti) aastatellimus ja investeerimisalane raamat. Teise ja kolmanda koha saavutanud osalejaid premeeritakse investeerimislase raamatu ja vastavalt Äripäeva (või Delovõje Vedomosti) 6 või 3 kuu tellimusega. Erinevalt varasematest aastatest saab võitja auhinnaraha oma pangakontole. Kõik osalejad saavad kingituseks Äripäeva (või Delovõje Vedomosti) kahe nädala tellimuse.

Mängule saab end registreerida kogu mänguperioodi jooksul: mine lehele www.lhv.ee/hai ja pane ennast mängule kirja! Lisaks võid vaadata Börsihai mängu tutvustust video kujul siit ja lühikest tehingu tegemise juhendit siit.

Soovime kõikidele osalejatele edukat mängu!




Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon