Investeeri korteri asemel Coca-Cola Plazasse - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Investeeri korteri asemel Coca-Cola Plazasse

LHV

09.11.2016 13:54

Baltic Horizon Fond

Baltic Horizon Fond fondivalitseja korraldab kuni 37,131,000 uue osaku täiendava avaliku pakkumise. Uute Osakute pakkumise aluseks on Finantsinspektsiooni poolt 7. novembril 2016 registreeritud ingliskeelne osakute avaliku pakkumise ja noteerimisprospekt, koos selle eesti, soome, rootsi ja taani keelsete kokkuvõtetega, mis on elektrooniliselt kättesaadavad Fondi koduleheküljel http://www.baltichorizon.com/reports-and-presentations-2/.

Märkimisperiood, mille jooksul on võimalik Uusi Osakuid märkida, algab 8. november 2016 kell 10:00 ning lõppeb 30.november 2016 kell 13:00 (mõlemad Eesti aja järgi).

Pakkumise hind on võrdne Fondi osakute puhasväärtusega seisuga 31. oktoober 2016. Pakkumise hind avaldatakse Fondi ülaltoodud veebilehel hiljemalt 15. november 2016. Pakkumise hind pakkumise Osaku kohta ei ületa 1,37 eurot.

Uute Osakutega Nasdaq Tallinna börsil kauplemise oodatav alguskuupäev on 5.detsember 2016.

LHV kliendid saavad märkimises osaleda kas kliendikontorites või internetipangas "Raha kasvatamine" -> "Väärtpaberite märkimine" jaotuses.

Baltic Horizon Fund on reguleeritud suletud lepinguline kinnisvarafond mis on registreeritud Eestis. Fondivalitsejaks on Northern Horizon Capital AS. Fond tegeleb ärikinnisvara investeeringutega Eestis, Lätis ja Leedus fokuseerides pealinnadele – Tallinn, Riia, Vilnius. Fond keskendub peamiselt täielikult väljaarendatud A-klassi büroo- ja kaubanduspindadele, mida iseloomustavad erinevad kvaliteetsed rentnikud, väike arv vabu pindasid ning stabiilne ja tugev rahavoog. Fondi portfelli kuuluvad näiteks Coca Cola Plaza, G4S büroohoone ja Lincona büroohoone. Fondivalitseja eesmärk on teha investoritele rahalisi väljamakseid suuruses 7- 9% investeeritud kapitalist (aasta baasil) ja vähemalt 80% Fondi rahavoogudest. Väljamakseid kavatsetakse teha kvartaalselt.

Nasdaq Tallinna börsil on enne täiendavate osakute avalikku pakkumist kaubeldav 42 miljonit fondi osakut.

Tutvu Northern Horizon Capital AS-i poolt valitsetava fondi Baltic Horizon osakute avaliku pakkumise prospekti, fondi reeglite, finantsaruannete ja muude dokumentidega aadressil http://www.baltichorizon.com/ . Vajadusel pea nõu asjatundjatega. Tegemist ei ole investeerimissoovituse, nõustamise ega muu investeerimise kõrvalteenusega.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon