Lõppes LHV Investeerimiskooli sügishooaeg - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Lõppes LHV Investeerimiskooli sügishooaeg

LHV

17.11.2016 10:32

Shutterstock

LHV Investeerimiskooli sügishooajal löödi järjekordne osalejaterekord. Seekord käis investeerimisega tutvust tegemas ja Balti börsiettevõtete juhte kuulamas üle 1900 huvilise.

Kasvu taga seisis peamiselt „Investor kohtub“ üritustesari ja venekeelsed seminarid. „Investor kohtub“ osalejatenumbrid olid keskmiselt kaks korda suuremad kui kevadel selle sarja esimestel üritustel. „Meil on hea meel, et investorite poolt ettevõtete juhtidelt küsitud küsimused on olnud asjalikud, ning juhid on saanud börsiteadetest tuttavaid fakte ja otsuseid põhjalikumalt selgitada“ sõnas LHV maaklertegevuse juht Alo Vallikivi. Venekeelsete seminaride külastatavus kasvas ka oodatult.  Selle raames tutvustati seekord Investeerimise põhitõdesid, USA turgudel kauplemist ja LHV Trader kauplemisplatvormi.

Populaarseimaks osutusid oodatult alustajatele mõeldud seminarid: „Kuidas alustada väikeste summadega?“ ja „Investeerimise ABC“. Mõlemad meelitasid kohale üle kolmesaja huvilise. Üsna palju tunti huvi ka Balti turgudel kauplemist ja pikaajalist investeerimist käsitlevate teemade vastu.

Kevadhooajal ootame kuulama juba investoreid, kelle esimesed tehingud on juba tehtud ja kogemusi mõnevõrra kogunenud. Arutlusele tulevad kauplemisstrateegiad, erinevad tuletisinstrumendid ja maksustamise küsimused. Kindlasti jätkame venekeelsete seminaride ja „Investor kohtub“ sarjaga. Kevadhooaja seminaridega alustame jaanuari lõpus.

Toimunud seminaride materjalidega saavad kõik tutvuda lehel: https://fp.lhv.ee/academy/seminars.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon