Sügishooaja seminarid on järelvaadatavad - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Sügishooaja seminarid on järelvaadatavad

Sander Pikkel

23.11.2017 11:08

LHV Investeerimiskooli sügishooaega ilmestas suurem huvi edasijõudnutele suunatud seminaride vastu. Meil on hea meel tõdeda, et seminaride osalejad küsivad järjest asjalikemaid küsimusi ning huvituvad järjest rohkem edasijõudnutele suunatud teemadest: „Võimaluste avardamine börsil kaubeldavate fondidega“ ja „Analüüsi alused – kuidas valida aktsiaid?„ Endiselt olid kõige populaarsemad alustajatele suunatud seminarid „Investeerimise ABC“ ja „Kuidas alustada väikeste summadega?“

Moodsad lahendused

Kohe pärast seminaride hooaja väljakuulutamist tunti huvi, et kas meil oleks võimalik seminare teha ka väljaspool Tallinna või neid vähemalt salvestada. Vaatasime üle juba olemasolevad salvestused ja tegime ühe juurde. Septembris filmitud „Kuidas alustada väikeste summadega?“ seminar on järele vaadatav LHV Panga YouTube kanalil.

Varasemad seminarid on kättesaadavad siit:
Investeerimise ABC
Analüüsi alused, kuidas valida aktsiaid?
LHV Trader

Investor kohtub seeria kujunes seekord IPO hõnguliseks. Meil käisid külas MADARA Cosmetics Lätist ja EfTEN Capital Eestist. Mõlemast üritusest tegime otseülekande LHV Finantsportaali Facebooki kanali kaudu. Juhul kui õnnestub esinejatelt nõusolek saada, siis plaanime otseülekannetega jätkata ka tulevikus. Kui kohapeal käis esinejaid kuulamas ca 30-40, siis Facebooki kaudu sai vaatajaid mõõta juba sadades.

Üheks kaasahaaravaimaks ürituseks kujunes Börsihai vs. investor Toomas eriseminar, kus osalesid mängu kahekordne varasem võitja Marat Kasparov, hetke liider Mikk Talpsepp, Äripäeva investor Toomas ja LHV vanemmaakler Nelli Janson. Osalejad jagasin oma nõu ja nippe mängu võitmiseks. Mikk Talpseppp on oma seminaril välja käidud soovitust ka reaalselt mängus proovimas. Äripäev võttis selle kokku nii: „„Kõrgemale jõudmiseks on vaja umbes 3-4 edukat tehingut, kuid selle tõenäosus, et teha nii palju tehinguid järjest, on üks kaheksale,“ viitas ta sellele, et kaheksa portfelli suurendaks peaauhinna võitmise tõenäosust ja lennutaks investeerimismängus osaleja šansse lennata külla Warren Buffettile Berkshire Hathaway aktsionäride üldkoosolekule“

Alustame kevadise seminarihooajaga juba jaanuari lõpus.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon