Tee kingitus iseendale! - Kasvukonto - Uudised - LHV finantsportaal

Tee kingitus iseendale!

LHV

19.11.2018 08:40

LHV

Pühadeaeg läheneb ja on õige aeg teha kingitus iseendale. 22. novembrist kuni 19. detsembrini kahekordistab LHV Sinu mikroinvesteeringu Kasvukontol juhul, kui Sinu mikroinvesteeringute kogusumma on nädala kolme kõige suurema hulgas. Lisaks saad kingituseks hea raamatu.

Kui Sa veel mikroinvesteerimist ei kasuta, siis ehk aitab suures ostusaginas meelerahu säilitada teadmine, et iga kaardimaksega saad teha kingituse enda Kasvukontole. Selleks aktiveeri LHV internetipangas Kasvukonto rubriigis mikroinvesteerimise teenus (Raha kasvatamine → Kasvukonto). Seejärel pole vaja teha muud, kui teha kaubamajas kingitusi ostes või jõuluturul piparkooke nautides mõni makse enda LHV deebetkaardiga ning teada, et iga maksega toimub mugavalt ja märkamatult investeering, mis kantakse Kasvukontole.

Nelja nädala jooksul selgub neli võitjate kolmikut ja ühes neist võid olla just Sina!

Võidusumma ehk LHV kahekordistatav mikroinvesteering on kuni 1000 eurot võitja kohta. Lisaks mikroinvesteeringu kahekordistamisele saab iga võitja endale valida raamatu, milleks on kas Benjamin Grahami ja Jason Zweigi „Intelligentne investor“ või Edwin Lefèvre’i „Aktsiamänguri pihtimus“.

Kampaania koosneb neljast seitsmepäevasest ajavahemikust: 22.–28. november, 29. november–5. detsember, 6.–12. detsember ning 3.–19. detsember. Iga ajavahemiku tulemused võetakse kokku vahemiku viimasele päevale järgneval tööpäeval kell 9.00. Näiteks esimese vahemiku tulemused lähevad lukku 29. novembril kell 9 hommikul. Kui oled korra juba olnud võitjate kolmikus, siis järgmistel kordadel võitjate selgitamises enam osaleda ei saa.

Peale selle loositakse iga mänguvahemiku jooksul kõigi mikroinvesteerijate vahel välja kolm raamatut.

Kasvukontoga saab investeerida juba alates ühest eurost nii madalate kuludega indeksfondidesse kui ka näiteks puhta energia või krüptovaluutade fondidesse. Unikaalne lahendus mikroinvesteerimine võimaldab seda teha iga kaardimaksega. Mikroinvesteeringu summa on algse deebetkaardimakse ja järgmise täisarvuni ümardatud summa vahe.

Näiteks: maksate kaardiga summas 9,2 eurot. Sellele järgnev esimene täisarv on 10 eurot. 10 euro ja 9,2 euro vahe on 0,8 eurot – see ongi summa, mille eest tehakse mikroinvesteering ehk kantakse 0,8 eurot arvelduskontolt Kasvukontole.

„Maksa ja võida“ mängu kohta saab lisainfot telefonil 6 800 400 ja e-posti aadressil info@lhv.ee

Tutvu kindlasti kampaania tingimustega.

Artikkel on informatiivse eesmärgiga ning ei ole vaadeldav investeerimisanalüüsina ega mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid. LHV ei vastuta teabe põhjal tehtud otsuste eest.

Investeerimine on seotud võimaluste ja riskidega, väärtpaberite turuväärtus võib nii kasvada kui ka kahaneda. Välisturgudel võivad tootlust mõjutada valuutakursside kõikumised.

Eelpool kajastatud väärtpaberite ja finantsindeksite eelmiste või tulevaste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluse kohta.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon