Kohtume Investor Toomase konverentsil - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Kohtume Investor Toomase konverentsil

LHV maaklerid

17.12.2018 10:37

Allikas: Raul Mee (Äripäev)

Äripäeva Investor Toomas korraldab juba kolmandat korda konverentsi, mis toob kokku Eesti investeerimismaailma tipud. LHV maaklerid on alati kohal olnud, nii laval kui publiku seas. Lisaks laval räägitule juhtub konverentsil alati midagi põnevat. Vaatame lähemalt, millised on olnud maaklerite jaoks eelmiste aastate meeldejäävamad seigad konverentsist.

Investeerimine ja rahaasjad ei pea olema ilmtingimata tõsine ja ainult kuivadest faktidest ning arvudest koosnev teema. Seda tõestas viimasel Investor Toomase konverentsil üles astunud Jan Uuspõld, kelle pooletunnine ettekanne andis välja väiksemat sorti komöödiaetenduse mõõdu, sest kuigi jutuks oli konverentsiga igati haakuv rahakasvatamise teema, siis tõsiseks ei suutnud tema juttu kuulates ilmselt mitte keegi jääda. Nimelt kirjeldas Uuspõld värvikalt, kuidas tema oli praktikasse võtnud tuntud selgeltnägija Nastja soovituse, kelle sõnul saab rikaste inimeste riideid kandes raha endale paremini ligi tõmmata. See, kelle riidekappi Uuspõld tühjendamas käis ja kas sellest ka kasu oli, jäägu konverentsil olijate teada, aga peab tunnustama siinkohal konverentsikorraldajaid, kes sellise esineja otsustasid kutsuda, sest läbi huumoriprisma edasi antud investeerimissõnum andis kindlasti paljudele, kel ehk veel oma rahaasjade korraldamine mõne hirmu taha on takerdunud, vabastava ja positiivse laengu.

Päris algajatel ei tasu karta, et üritus oleks kuiv või igav. Kui professionaalsete varahaldurite esinemised on tavapäraselt vaoshoitumad, siis hobiinvestoritel on rohkem võimalusi oma kogemusi värvikalt jagada. Eelmisel aastal tegi ühe meeldejäävama esitluse Madis Müür, kes jagas oma krüptovaradesse investeerimise seiklusi. Ka Äripäeva peadirektor Igor Rõtov suutis tõsise teema väga mänguliselt ja huumoriga ette kanda, jagades oma kogemusi ja strateegiaid ning võrdles end Investor Toomasega. Seekord leiab esinejate seast nii mõnegi finantsvabaduse juba saavutanud investori, kelle lugu võiks inspireerida teisigi omasuguseid.

Konverentsi ei tasu vaadata aga ainult esinejate nimekirja järgi, vaid väga olulise osa moodustavad konverentsi külastajad. Just nendega lõunalauas diskuteerides võib leida häid mõttekaaslasi või tutvusi, mida tulevikus vaja võib minna. Samuti on hea võimalus astuda ligi LHV maakleritele ning uurida erinevaid investeerimisvõimalusi, küsida tehnilist nõu tehingute tegemise kohta või arutleda üldistel teemadel. LHV maaklerid tunned ära LHV logo järgi nende riietel.

Kohtumiseni 19. jaanuaril Olümpia hotellis. Rohkem infot konverentsi kohta leiab: https://pood.aripaev.ee/investortoomas

LHV maaklerid




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon