Kinnisvaraintervjuu: Tõnu Toompark ja Rait Riim - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Kinnisvaraintervjuu: Tõnu Toompark ja Rait Riim

16.04.2020 13:31

Vähemal või rohkemal määral puudutab koroonaviirus ja selle tõkestamiseks välja kuulutatud eriolukord kõiki majandussektoreid, sealhulgas kinnisvaraturgu. LHV Varahalduse kinnisvarainvesteeringute juht Rait Riim räägib vestluses Kinnisvarakooli koolitaja ning konsultandi Tõnu Toomparkiga, kuidas on praegustes tingimustes LHV pensionifondide kinnisvara otseinvesteeringutel läinud ja millised on tulevikuplaanid. Kuna Rait juhtis kinnisvarafondi ka eelmise kriisi ajal, teab ta jagada soovitust, mida peaksid kõik turuosalised keerulises olukorras järgima.

Videot on võimalik vaadata Kinnisvara Facebooki lehel või adaur.ee veebilehel.

LHV pensionifonde valitseb AS LHV Varahaldus. Fondide osakute väärtused võivad nii kasvada kui kahaneda ja fondide eelmiste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluste kohta. Fondi investeeritud rahasumma väärtuse säilimine ei ole garanteeritud. Tutvu LHV pensionifondide prospekti ja põhiteabe dokumentidega lhv.ee ja pea nõu asjatundjaga.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon