Algavad LHV „Investeerimiskooli“ tasuta seminarid - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Algavad LHV „Investeerimiskooli“ tasuta seminarid

LHV

07.09.2020 08:23

Shutterstock

LHV Investeerimiskoolil on sügisel algamas 20. hooaeg, mis annab põhjuse väikestviisi tähistamiseks. Käesoleva aasta volatiilne aktsiaturg on kindlasti ligi meelitanud palju uusi investoreid. Ainuüksi viimase kuue kuu jooksul oleme näinud aktsiaturu ajaloo üht kiireimat langust kui ka sellele järgnenud tõusu. Ühtlasi on investeerimisaktiivsust eestlaste seas kergitanud veebruarikuus jõustunud tasuta Balti aktsiatehingud LHV-s. Oleme pakkunud oma seminaridega teadmisi ja uusi ideid nii algajale kui ka edasijõudnutele, mis on aidanud lõplike investeerimisotsusteni jõuda. Järgnevalt tutvustame, mida osalejatele sel aastal pakume.

Arvestades koroonaviirusest tingitud praegust olukorda ja lähtudes osalejate tervise ohutusest, toimuvad hooaja esimesed seminarid Zoomi vahendusel, mis tähendab, et osalejate arv on piiramatu. Lisaks annab see võimaluse seminaril osalemiseks ka kaugematest Eestimaa nurkadest.

Kaks tsüklit

LHV Investeerimiskool toimub aastas kahe tsüklina. Sügisene tsükkel alustab septembris ning kestab novembri lõpuni ning fookuses on eelkõige investeerimisteemad. Kevadine tsükkel alustab jaanuaris ja kestab aprilli lõpuni. Sügisene tsükkel on mõeldud pigem alustavale investorile, kevadine aga juba edasijõudnud investorile ja kauplejale, kes on ka ise tehinguid teinud. Läbi mõlema seminaride tsükli kutsume erinevate Balti börside ettevõtete esindajad oma ettevõttest lähemalt rääkima.

Maaklerite tund

Igakuisel seminaril „Maaklerite tund“ keskendutakse hetkeolukorrale nii Baltikumis kui ka USA-s ning vaadatakse peale, millised ettevõtted on klientide seas populaarsed olnud. Samuti teeme ülevaate, kuhu soovitavad investeerida ning milliseid aktsiaid osta analüütikud.

Investeerimise põhitõed

Sissejuhataval seminaril „Investeerimise ABC“ käigus teeme tutvust aktsiate, võlakirjade ja fondidega. Seminar on mõeldud algajale investorile, kuid mõningad eelteadmised tulevad siiski kasuks.

Sarja teisel seminaril „Kuidas alustada väikeste summadega?“ vaatame kuidas väikese raha ja väheste teadmistega oleks aja ja liitintressi koosmõju kasutades siiski võimalik märkimisväärne portfell koguda.

Ettevõtlusega alustamine

Ettevõtlusega alustamine on hea alternatiiv palgatööle, kuid tihti tekitab selle teekonna valimine palju küsimusi. Üks lihtsamaid viise ettevõtlusega alustamiseks on ettevõtluskonto. Seminaril tutvustamegi lähemalt ettevõtluskontot. Lisaks ettevõtluskontole räägime, kuidas LHV abil on võimalik teenustasude pealt säästa ning kuidas uuenduslike maksevahendite abil käivet kasvatada. Lisaks tuleb juttu oma toote või teenuste turundusest ning kodulehe vajalikkusest.

Investeerimine Balti turgudel

Seminar „Kuidas investeerida Balti turgudel?“ ootab kuulama üksikaktsiatest huvituvaid investoreid. Tutvustatakse Balti turgude eripärasid ja siin noteeritud ettevõtteid ning toome välja ka Balti analüüsikeskkonnas avaldatud ideesid.

LHV Trader

Seminaril tutvustame kauplejate peamist töövahendit LHV Traderit, mida iseloomustavad kiire tehingute teostamine, reaalajas hinnad ja madalad tehingutasud. Seminari käigus räägime kauplemisplatvormi üldistest võimalustest ja erinevatest moodulitest. Lisaks vaatame, kuidas LHV Traderit alla laadida ja seadistada, seadeid serverisse salvestada, kadunud kauplemisaknaid taastada ning programmi probleemideta töös hoida. Traderit tutvustavat seminari korraldame nii eesti kui ka vene keeles.

Kuidas valida aktsiaid?

Seminaril „Analüüsi alused – kuidas valida aktsiaid?” keskendume ettevõtete finantsaruannetele. Aktsiate analüüsimisel ja valikul on mitu võimalust, mida tutvustavad meie analüütikud, kelle igapäeva tööks on just selliste valikute tegemine.

Huvilistel palume eelnevalt kindlasti registreeruda lehel www.lhv.ee/kool huvipakkuva seminari tutvustuses oleva lingi kaudu.

Seminaride kava

08.09 Maaklerite tund, Nelli Janson ja Marten Raudsepp
10.09 Investeerimise ABC, Erko Rebane
15.09 Kuidas alustada väikeste summadega? Sander Pikkel
17.09 Balti börsiettevõtete II kvartali tulemused, Raido Tõnisson
22.09 Kuidas alustada ettevõtlusega, Kristo Kraft
29.09 Kuidas investeerida Balti turgudel? Sander Danil
06.10 Kuidas alustada väikeste summadega? (vene keeles) Aleksandr Mahnov
13.10 LHV Trader alustajale, Nelli Janson
20.10 LHV Trader alustajale (vene keeles), Aleksandr Mahnov
27.10 Analüüsi alused – kuidas valida aktsiaid? Raido Tõnisson

Seminaridel osalemine on kõigile tasuta!

Edukat investeerimist ja kohtumiseni veebiseminaridel!




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon