LHV rohelise pensionifondi väga tugev 3. kvartal - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV rohelise pensionifondi väga tugev 3. kvartal

LHV

08.10.2020 10:13

Märtsis tegevust alustanud LHV Pensionifondis Roheline kogub oma pensioni nüüdseks juba üle tuhande inimese. Ka fondi maht on selle lühikese aja jooksul hoogsalt kasvanud, millele on kaasa aidanud järjest aktuaalsemaks muutunud roheteema tuules kerkinud investeeringute väärtused.

 

Fondijuht Joel Kukemelk annab videos ülevaate fondi kolmanda kvartali tulemusest ja investeeeringutest, viimase aja poliitilistest uudistest ning valitsuste ambitsioonikatest eesmärkidest kliimasoojenemisega võitlemisel.

LHV pensionifonde valitseb AS LHV Varahaldus. Fondide osakute väärtused võivad nii kasvada kui kahaneda ja fondide eelmiste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluste kohta. Fondi investeeritud rahasumma väärtuse säilimine ei ole garanteeritud. Tutvu LHV pensionifondide prospekti ja põhiteabe dokumentidega lhv.ee ja pea nõu asjatundjaga.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon