Roherevolutsiooni algus - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Roherevolutsiooni algus

Joel Kukemelk

12.01.2021 11:38

2020. aasta märtsis loodud LHV Roheline pensionifond pani aastale väga tugeva punkti, seda nii tootluse kui ka investorite arvu kasvu mõistes. Detsembris tõime turule selle sõsarfondi Roheline Pluss III sambas, kuhu hakkas vähem kui kuuga täiendavalt tulevikuks maksuefektiivselt koguma 7600 inimest.

Riikide valitsused ja ettevõtted on üheskoos võtnud kasvuhoonegaaside vähendamise eesmärgiks jõulisemalt kui kunagi varem, mis tähendab rohesektori jaoks triljonitesse eurodesse küündivaid investeeringuid ja pikaajalist taganttuult. Pikema ülevaate LHV II ja III samba roheliste pensionifondide käekäigust annab fondijuht Joel Kukemelk.

 

Tutvu II samba fondi käekäiguga ja alusta rohelist pensionikogumist: www.lhv.ee/et/pension/ii/fond/roheline
Investeeri enda tulevikku maksuefektiivselt III sambaga: www.lhv.ee/et/pension/iii/fond/roheline-pluss

LHV pensionifonde valitseb AS LHV Varahaldus. Fondide osakute väärtused võivad nii kasvada kui kahaneda ja fondide eelmiste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluste kohta. Fondi investeeritud rahasumma väärtuse säilimine ei ole garanteeritud. Tutvu LHV pensionifondide prospekti ja põhiteabe dokumentidega lhv.ee ja pea nõu asjatundjaga.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon