LHV investeerimisseminarid veebruaris - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV investeerimisseminarid veebruaris

LHV

25.01.2021 08:34

LHV

Soov finantsturge seljatada ja jõukust kasvatada tõi jaanuaris LHV Investeerimiskooli seminare kuulama hulgaliselt investeerimishuvilisi. Saabuval kuul pakub Investeerimiskool taas võimalust teadmisi koguda nii alustavatel kui juba kogemust omavatel investoritel. Teeme muu hulgas juttu investeerimise, kauplemise, pensioni kasvatamise, krüptovarade ja maksunduse teemadel. Järgnevalt tutvustame veebruaris toimuvate seminaride kava.

Populaarne maaklerite tund annab ülevaate hetkel börsidel toimuvast

Korra kuus annavad LHV vanemmaaklerid Nelli Janson ja Marten Raudsepp ülevaate Balti ja USA börsidel toimuvast. Vaadatakse, millised ettevõtted on klientide seas populaarsed olnud, arutletakse nii Eestist kui ookeani tagant tulnud põnevamate uudiste üle ja vahendatakse analüütikute investeerimissoovitusi.

Kauplemisplatvorm LHV Trader

Teeme lähemalt tutvust aktiivsele kauplejale mõeldud kauplemisprogrammiga LHV Trader. Räägime LHV Traderi üldistest võimalustest ning anname vajalikud oskused programmi kasutamiseks. Samuti leiavad vastused küsimustele, mis puudutavad orderite tüüpe, nende kehtivust, võimalusi ja riske. Muu hulgas tuletame meelde ka päevakaupleja reeglid.

Seminar toimub nii eesti kui ka vene keeles.

LHV Groupi investoresitlus

Võtame videosilla vahendusel kokku lõppenud aasta viimased kolm kuud. Neljanda kvartali tulemusi esitlevad LHV Groupi juhataja Madis Toomsalu, LHV Panga juhatuse esimees Kadri Kiisel ja LHV Varahalduse juhatuse esimees Vahur Vallistu.

Pikaajaline investeerimine LHV pensioni investeerimiskontol

Veebiseminaris jagame nõuandeid jõukuse kasvatamiseks läbi LHV pensioni investeerimiskonto (PIK). Räägime peamistest takistustest, mis investoritele pikaajaliste eesmärkide saavutamisel tihti saatuslikuks saavad. Seminari juhivad LHV portfellihaldurid Kaius Kiivramees ja Mikk Taras.

Investeeringute maksustamine eraisikule

Kuidas eraisikuna oma tulusid deklareerida? Millised võimalused selleks on? Seminaris toome selgust veebruarikuus saabuva tuludeklaratsiooni esitamise osas. Tutvustame kahte kehtivat süsteemi ning jagame näpunäiteid aruande korrektseks täitmiseks. Lisaks selgub, kuidas on eraisikuna võimalik oma maksukohustust edasi lükata.

Alternatiivsed investeeringud – krüptovarad

Aina enam tähelepanu püüdvad krüptovarad tekitavad küsimusi paljude investorite seas. Avame seminaris krüptovarade olemuse ning vaatame krüptoraha süsteemi toimimist. Selgituse saavad mõisted nagu „detsentraliseeritud maksetesüsteem“ ja „võrgu läbipaistvus“. Ühtlasi selgub, kuidas on võimalik krüptovaradesse investeerida.

Investeerimiskooli seminarid toimuvad Zoomi keskkonnas. Kanname seminarid üle LHV Finantsportaali Facebooki lehel, kuhu nad jäävad ka järelvaadatavaks.

Seminaride kava veebruaris

02.02 Kauplemisplatvorm LHV Trader. Nelli Janson
09.02 LHV Groupi investoresitlus. Madis Toomsalu, Kadri Kiisel ja Vahur Vallistu
10.02 Pikaajaline investeerimine LHV PIK-il. Kaius Kiivramees ja Mikk Taras
16.02 Investeeringute maksustamine eraisikule. Sander Pikkel
17.02 Maaklerite tund. Nelli Janson ja Marten Raudsepp
18.02 Alternatiivsed investeeringud - krüptovarad. Asse Sauga
25.02 Торговая платформа LHV Trader. Aleksandr Mahnov

Seminaridel osalemine on kõigile tasuta! Märtsikuu seminaride kava avalikustame veebruari lõpus.

Edukat investeerimist ja kohtumiseni seminaridel!




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon