Väikeinvestorile soodsaim: LHV langetas välisaktsiate tehingutasu 9 eurole - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Väikeinvestorile soodsaim: LHV langetas välisaktsiate tehingutasu 9 eurole

LHV

18.02.2021 08:52

LHV Pank langetas välisaktsiate tehingutasusid ning muutis hinnastamise senisest lihtsamaks. Alates tänasest kehtib LHV klientidele uus hinnakiri, mille järgi maksab välisaktsiate turuhinnaga ostmine ja müük 0,14% tehingu summast, minimaalselt 9 eurot tehingu kohta.

Hinnalangetus muudab investeerimise soodsamaks eelkõige väiksemate summadega investeerijatele, kes soovivad välisbörsidelt osta parimaid ettevõtteid ja indeksfonde. „LHV jaoks on oluline investeerimisteenuste turuliidrina pakkuda klientidele ka turu parimat investeerimise terviklahendust. Atraktiivne hinnakiri, tasuta investeerimisseminarid ja lai hulk investeerimistooteid teeb LHV-st parima valiku kohaliku investori jaoks,“ ütles LHV Panga juhatuse esimees Kadri Kiisel.

„Globaalsed aktsiad on Eesti investorite seas viimase aasta jooksul saanud väga populaarseks ja edukaks investeeringuks. Suur aktiivsuse kasv võimaldab LHV-l omalt poolt klientide edule kaasa aidata lihtsama hinnakirja ja veelgi madalamate tehingutasude kaudu. Nüüdsest on võimalik globaalselt investeerida alates 9-eurosest tehingutasust ning kuni 50 000 euro väärtuseni saab välisväärtpabereid LHV-s ka tasuta hoida,“ lisas Kiisel.

Senisest odavam tehingutasu kehtib nii eraklientidele kui ka ettevõtetele. Lisaks saavad eraisikud hoida kuni 50 000 euro väärtuses välisväärtpabereid oma LHV väärtpaberikontol ilma haldustasuta. Juriidilistele isikutele rakendub vaid 0,01% suurune kuutasu välisväärtpaberite väärtusele ning sama määr kehtib ka eraisikute välisväärtpaberite portfelli osale, mis ületab 50 000 euro piiri. Balti väärtpaberite hoidmine ja kauplemine on LHV klientidele tasuta.

Aasta alguses langesid tasud ka LHV Traderis ja LHV Kasvukontol – detailse hinnakirjaga saad tutvuda LHV kodulehel.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 520 inimese. LHV pangateenuseid kasutab üle 264 000 kliendi ja LHV hallatavatel pensionifondidel on 180 000 aktiivset klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 140 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon