LHV investeerimisseminarid märtsis - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV investeerimisseminarid märtsis

LHV

02.03.2021 10:59

LHV

LHV Investeerimiskoolil on hea meel teatada, et seminaride hooaeg jätkub tuleval kuul täie hooga. Märtsikuus võtame vaatluse alla Balti turud, lastele investeerimise, optsioonid ning tutvume lähemalt LHV pakutava kauplemisprogrammiga LHV Broker. Nagu kombeks, on seminaridele oodatud kõik investeerimishuvilised olenemata varasematest teadmistest. Järgevalt anname ülevaate seminarides käsitletavatest teemadest.

Balti börsiettevõtete IV kvartali tulemused
Investeerimisel on tihtipeale lihtsam silma peal hoida koduturul tegutsevatel ettevõtetel. Seminaril vaatame, kuidas möödus Balti börsil tegutsevate ettevõtete neljas kvartal ning milliseid soovitusi (osta, hoia, müü) nendele aktsiatele annavad LHV analüütikud.

Lastele investeerimine
Lapsele investeerimine on enamasti pikaajalise ja eesmärgipärase investeerimise musternäide. Paraku tuleb selle käigus arvestada ka mõningate nüanssidega, mis võivad hiljem probleeme tekitada. „Lastele investeerimise“ seminaril peatume lastele investeerimise juriidilistel, maksunduslikel kui ka praktilistel küsimustel.

Optsioonide ABC
Alustame optsioonidega päris algusest. Optsioon on tuletisinstrument – mis peitub selle lause taga? Optsiooni mõisted - alusvara, optsioonipreemia, kasutamishind, aegumiskuupäev. Optsiooni tüübid. Vaatleme optsioonide kasutamisvõimalusi ja riski. Leiame vastuse küsimusele, mis mõjutab optsiooni hinda. Kuidas lugeda optsioonisümboleid? Millised on erinevad optsioonistrateegiad (straddle, strangle, condor, calendar spread, butterfly)?

Kauplemisplatvorm LHV Broker
Seminaril räägime kauplemisprogrammi üldistest võimalustest ning erinevatest moodulitest. Tutvustame platvormi võimalusi, instrumentide valikut ning eripärasid. Vaatame, kuidas avada kontot ning mis konto avamise juures oluline on. Räägime erinevatest orderitüüpidest ja kehtivustest, samuti vaatame üle nendega kaasnevad võimalused ja riskid. Vaatame ka valuutakauplemise erinevaid strateegiad ning riskihalduse tehnikaid.

Seminaride kava märtsis
04.03 Balti börsiettevõtete IV kvartali tulemused Raido Tõnisson
16.03 Lastele investeerimine Sander Pikkel
23.03 Optsioonide ABC Nelli Janson
30.03 Kauplemisplatvorm LHV Broker Sander Pikkel

Seminaridel osalemine on kõigile tasuta! Aprillikuu seminaride kava avalikustame märtsi lõpus.

Edukat investeerimist ja kohtumiseni seminaridel!


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon