LHV investeerimisseminarid mais - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV investeerimisseminarid mais

LHV

29.04.2021 08:44

LHV

Algaval kuul arutlevad LHV Investeerimiskooli esinejad majanduse käekäigu üle, tutvustavad viise pensionipõlve kindlustamiseks, räägivad psühholoogiast aktsiaturgudel ning esimeste sammude tegemisest investeerimismaailmas. Lisaks avaneb virtuaalne võimalus kohtuda Vilniuse börsil noteeritud ettevõtte Novaturas juhtidega. Järgevalt anname ülevaate seminarides käsitletavatest teemadest.

Mis toimub majanduses?

Millises majandustsükli faasis asume? Kas on hea aeg investeeringuteks? Esmakordselt aset leidval virtuaalüritusel räägib makromajanduse arengutest ja trendidest LHV majandusanalüütik Kristo Aab. Ettevõtjatele suunatud seminaril jagavad portfellihaldurid Mikk Taras ja Kaius Kiivramees näpunäiteid, mida järeldada rahatrükist ja teistest suurtest trendidest.

LHV pensioni investeerimiskonto tutvustus

Veebiseminaril anname ülevaate, kuidas on võimalik pensionipõlve omal käel kindlustama hakata. Tutvustame uudset LHV pensioni investeerimiskontot (PIK), selle võimalusi ning piiranguid. Samuti käime üle põhilised kuupäevad, mida peaks järgima, kui tahta LHV PIK-iga sügisel iseseisvalt oma II samba varasid investeerima hakata. Seminar toimub nii eesti kui vene keeles.

Investor kohtub: Novaturas

Balti regiooni suurima reisikorraldaja tooteportfell sisaldab suve- ja talvereisipakette ning ekskursioone busside ja lennukitega enam kui 30 sihtkohta kogu maailmas. Ingliskeelsel seminaril viivad tegevjuht Audrone Keinyte ja finantsjuht Tomas Staskunas huvilised kurssi ettevõtte tegevuse ja tulevikuväljavaadetega.

Psühholoogia aktsiaturgudel

Investeerimine ei seisne pelgalt arvudes ja andmetes, sest eduka tulemuse saavutamiseks on suur roll mängida ka psühholoogial ja oma emotsioonidega toimetulekul. Kuidas säilitada külm närv ja meelekindlus? Seminaril vaatame läbi investorite enimlevinud vead elust enesest, miks neid ikka ja jälle tehakse ning kuidas neid vältida.

Kuidas alustada väikeste summadega?

Alustaval investoril on enamasti kaks probleemi: puudu on nii suurtest summadest kui ka ajast. Seminaril võtame vaatluse alla just need teemad. Milliseid instrumente valida, kui investeeritavad summad ei ole suured? Kas üldse on mõtet väikeste summade investeerimisega vaeva näha? Mis on alustava investori peamised vead? Mis on erinevate toodete plussid ja miinused? Lisaks vaatame üle peamised infokanalid, millega iga investor peaks kursis olema.

Maaklerite tund

LHV vanemmaakler Nelli Janson ja Marten Raudsepp Change Investist annavad ülevaate Balti ja USA börsidel toimuvast. Vaadatakse, millised ettevõtted on klientide seas populaarsed olnud, arutletakse nii Eestist kui ookeani tagant tulnud põnevamate uudiste üle ja vahendatakse analüütikute investeerimissoovitusi.

Seminaride kava mais
05.05 LHV ülevaade: Mis toimub majanduses? Kristo Aab, Mikk Taras, Kaius Kiivramees
11.05 LHV pensioni investeerimiskonto tutvustus Martin Mets
12.05 Пенсионный инвестиционный счет LHV Катерина Савченко
13.05 Investor kohtub: Novaturas Audrone Keinyte, Tomas Staskunas
20.05 Psühholoogia aktsiaturgudel Nelli Janson
25.05 Kuidas alustada väikeste summadega? Sander Pikkel
26.05 Maaklerite tund Nelli Janson, Marten Raudsepp

Seminaridel osalemine on kõigile tasuta!
Edukat investeerimist ja kohtumiseni seminaridel!


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon