Algavad LHV „Investeerimiskooli“ tasuta seminarid - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Algavad LHV „Investeerimiskooli“ tasuta seminarid

LHV

23.08.2021 11:47

Shutterstock

LHV Investeerimiskoolil on sügisel algamas 21. hooaeg, mis tõotab tulla varasematest hooaegadest palju suurema osalejate arvuga. Nii Baltikumi kui ka globaalse aktsiaturu tõus on viimasel aastal olnud märkimisväärne ja ilma olulisemate langusteta, meelitades ligi palju uusi investoreid. Lisaks on nii uusi kui ka juba kogenud investoreid toonud LHV pensioni investeerimiskonto, mille kasutajad saavad juba septembri alguses oma II samba raha hakata ise investeerima. Et investeerimisotsused sünniksid teadlikult ja põhitõdesid silmas pidades, alustame oma seminarisarja üldisematele investeerimisteemadele keskendudes. Oleme pakkunud oma seminaridega teadmisi ja uusi ideid nii algajale kui ka edasijõudnutele, mis on aidanud lõplike investeerimisotsusteni jõuda.

Kõik selle aasta seminarid toimuvad Zoomi vahendusel, mis tähendab, et osalejate arv on piiramatu. Lisaks annab see võimaluse seminaril osalemiseks ka kaugematest Eestimaa nurkadest.

Kaks tsüklit

LHV Investeerimiskool toimub aastas kahe tsüklina. Sügisene tsükkel alustab septembris ning kestab novembri lõpuni ning fookuses on eelkõige investeerimisteemad. Kevadine tsükkel alustab jaanuaris ja kestab aprilli lõpuni. Sügisene tsükkel on mõeldud pigem alustavale investorile, kevadine aga juba edasijõudnud investorile ja kauplejale, kes on ka ise tehinguid teinud. Läbi mõlema seminaride tsükli kutsume erinevate Balti börside ettevõtete esindajad oma ettevõttest lähemalt rääkima.

Investeerimise põhitõed

Sissejuhataval seminaril „Investeerimise ABC“ käigus teeme tutvust aktsiate, võlakirjade ja fondidega. Seminar on mõeldud algajale investorile, kuid mõningad eelteadmised tulevad siiski kasuks.

Kuidas alustada väikeste summadega?

Alustaval investoril on enamasti kaks probleemi: puudu on nii suurtest summadest kui ka ajast. Seminaril võtame vaatluse alla just need teemad. Milliseid instrumente valida kui investeeritavad summad ei ole suured? Kas üldse on mõtet väikeste summade investeerimisega vaeva näha? Mis on alustava investor peamised vead? Mis on erinevate toodete plussid ja miinused? Lisaks vaatame üle peamised infokanalid, millega iga investor peaks kursis olema. Seminar toimub nii eesti kui ka vene keeles.

LHV pensioni investeerimiskonto tutvustus

Veebiseminaril tutvustame uut LHV pensioni investeerimiskontot (PIK), selle võimalusi ning piiranguid. Pensioni investeerimiskontot tutvustavat seminari korraldame nii eesti kui ka vene keeles.

Populaarne maaklerite tund annab ülevaate hetkel börsidel toimuvast

Veebiseminar keskendub hetkeolukorrale turgudel Baltikumis ja USA-s. Vaatame peale, millised ettevõtted on klientide seas populaarsed olnud, arutame läbi nii Eestist kui ookeani tagant tulnud põnevamad uudised ja ühtlasi teeme ülevaate, kuhu soovitavad investeerida ning milliseid aktsiad osta analüütikud.

Balti börsiettevõtete II kvartali tulemused

Investeerimisel on tihtipeale lihtsam silma peal hoida koduturul tegutsevatel ettevõtetel. Seminaril vaatame, kuidas möödus Balti börsil tegutsevate suuremate ettevõtete teine kvartal ning milliseid soovitusi (osta, hoia, müü) nendele aktsiatele annavad LHV analüütikud.

Seminaride kava

30.08 LHV Pensioni investeerimiskonto tutvustus, Martin Mets
30.08 LHV Pensioni investeerimiskonto tutvustus (vene keeles), Katerina Savchenko
31.08 Maaklerite tund, Nelli Janson ja Marten Raudsepp
08.09 Balti börsiettevõtete II kvartali tulemused, Raido Tõnisson
15.09 Investeerimise ABC, Erko Rebane
21.09 Kuidas alustada väikeste summadega? Martin Uutman
22.09 Kuidas alustada väikeste summadega? (vene keeles), Aleksandr Mahnov

Seminaridel osalemine on kõigile tasuta!

Edukat investeerimist ja kohtumiseni veebiseminaridel!


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon