DelfinGroup väljastas kolmandas kvartalis rekordkoguse laene - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

DelfinGroup väljastas kolmandas kvartalis rekordkoguse laene

07.10.2021 14:30

Seoses suure huvi ja sellega kaasnevate küsimustega ettevõtte DelfinGroup avaliku pakkumise osas korraldas ettevõtte DelfinGroup  6. oktoobril veebiseminari. Veebinar on järelvaadatav: https://www.youtube.com/watch?v=oT9OvfbouDs.

DelfinGroup avalikustas osaliselt III kvartali tulemused, mis ületasid kõik ootused. Kolmandas kvartalis väljastati 15,3 miljoni euro ulatuses laene, mida on 29 protsenti rohkem kui eelmises kvartalis ja mis on ettevõtte ajaloos ühtlasi suurim kvartali jooksul väljastatud laenude hulk. DelfinGroupi laenuportfelli maht saavutas septembri lõpus samuti rekordmahu, küündides 35,8 miljoni euroni. Käesolev informatsioon on kooskõlas DelfinGroup AS-i avaliku pakkumise prospektis ära toodud ettevõtte kirjelduse ja äriliste eesmärkidega. Rohkem infot leiate börsiteatest.

DelfinGroupi aktsiate märkimine algas 28. septembril ja kestab 11. oktoobri kella 14:30-ni. Aktsia märkimishind on 1,52 eurot ja minimaalne märkimise kogus on 1 aktsia. Ülempiiri ei ole ehk iga investor võib märkida täpselt nii palju, kui ta soovib. Rohkem infot leiate pakkumist tutvustavalt lehelt.

 

Oluline teave

Artikkel on informatiivse eesmärgiga ning ei ole vaadeldav investeerimisanalüüsina ega mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid. LHV ei vastuta teabe põhjal tehtud otsuste eest.

Investeerimine on seotud võimaluste ja riskidega, väärtpaberite turuväärtus võib nii kasvada kui ka kahaneda. Välisturgudel võivad tootlust mõjutada valuutakursside kõikumised.

Eelpool kajastatud väärtpaberite ja finantsindeksite eelmiste või tulevaste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluse kohta.

Käesolev teave on väärtpaberite reklaam EL-i määruse 2017/1129/EL tähenduses ning ei kujuta endast AS-i DelfinGroup aktsiate pakkumist ega üleskutset aktsiate ostmiseks. Pakkumine aktsiate omandamiseks tehakse prospekti alusel, mis on heaks kiidetud Läti Finantsinspektsiooni poolt ja avalikustatud aktsiate avaliku pakkumise väljakuulutamise päeval. Prospekt on kättesaadav Läti Finantsinspektsiooni ja AS-i DelfinGroup kodulehtedel aadressidel vastavalt https://www.fktk.lv/ ja https://www.delfingroup.lv/#. Investorid peaksid enne investeerimisotsuse tegemist tutvuma prospektis avaldatud informatsiooniga, et mõista kõiki investeeringuga seotud asjaolusid. Finantsinspektsiooni poolt prospekti heakskiitmine ei ole käsitletav AS-ile DelfinGroup ega pakutavatele väärtpaberitele heakskiidu andmisena. Aktsiaid pakutakse avalikult Eestis, Lätis ja Leedus. Vajadusel pea nõu asjatundjaga.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon