Taras: börsilt otsime kvaliteeti ja kaitset inflatsiooni eest - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Taras: börsilt otsime kvaliteeti ja kaitset inflatsiooni eest

Mikk Taras

11.10.2021 10:35

Rohkem kui pool LHV Maailma Aktsiad Fondi portfellist on investeeritud Põhjamaade üksikaktsiatesse, mille tänavust edukat käekäiku üleilmne börsilangus septembris mõnevõrra raputas. Mitmete Taani ettevõtete külastamine andis kinnitust kõrgest juhtimiskultuurist ning atraktiivsetest kasvuväljavaadetest, millest johtuvalt ollakse fondijuhi Mikk Tarase sõnul hinnatasemete edasisel alanemisel valmis tegema Põhjamaade börsidel täiendavaid investeeringuid. Fondis panustatakse järjest rohkem ka neile ettevõtetele, mis oleksid inflatsioonilises keskkonnas võidukad.

Artikkel on informatiivse eesmärgiga ning ei ole vaadeldav investeerimisanalüüsina ega mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid. LHV ei vastuta teabe põhjal tehtud otsuste eest.
Investeerimine on seotud võimaluste ja riskidega, väärtpaberite turuväärtus võib nii kasvada kui ka kahaneda. Välisturgudel võivad tootlust mõjutada valuutakursside kõikumised.
Eelpool kajastatud väärtpaberite ja finantsindeksite eelmiste või tulevaste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluse kohta.

LHV Maailma Aktsiad Fondi valitseb AS LHV Varahaldus. Tutvu fondi prospekti ja põhiteabe dokumentidega lhv.ee ja pea nõu asjatundjaga.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon