TextMagic AS-i aktsiate esmane avalik pakkumine lõpeb 9. detsembril - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

TextMagic AS-i aktsiate esmane avalik pakkumine lõpeb 9. detsembril

LHV

08.12.2021 10:18

TextMagic AS aktsiate märkimisperiood algas 29. novembril 2021 kell 10.00 (Eesti aja järgi) ja lõpeb 9. detsembril 2021 kell 16.00 (Eesti aja järgi), kui pakkumist ei lükata edasi ega tühistata. Ühe aktsia märkimise hind on 5 EUR. Pakkumine viiakse läbi kooskõlas ettevõtte poolt koostatud ettevõtte kirjeldusega, mis on kättesaadav aadressil https://investor.textmagic.com. Lisateave pakkumise kohta on esitatud ettevõtte kirjelduses.

Pakkumise tulemusel soovib TextMagic kaasata kuni 2,5 miljonit eurot, emiteerides kuni 500 000 uut lihtaktsiat. Pakkumise tulemusel kaasatud vahendeid planeerib ettevõte kasutada uue klientide kaasamise platvormi Touchpoint arendamiseks ja muudeks äriarendusteks.

Avalik pakkumine on suunatud kõigile füüsilistele ja juriidilistele isikutele ainult Eestis. Aktsiate märkimiseks on vajalik Balti väärtpaberikonto, millega seotud aadress asub Eestis. Institutsionaalne pakkumine viiakse läbi erapakkumisena Balti ja Euroopa Majanduspiirkonna institutsionaalsetele investoritele. Institutsionaalsed investorid Euroopa Majanduspiirkonna liikmesriikidest saavad osaleda juhul, kui neid võib pidada kvalifitseeritud institutsionaalseteks investoriteks prospektimääruse Artikli 2 (e) tähenduses.

Pakkumise tulemused ning jaotus selguvad 10. detsembril või sellele lähedasel kuupäeval. Täpsemad jaotuse põhimõtted on kirjeldatud pakkumise dokumendis. Kui üks investor esitab mitu märkimisavaldust, liidetakse need aktsiate jaotamise ja arveldamise jaoks kokku. Jaotatud aktsiad kantakse investorite väärtpaberikontodele eelduslikult 14. detsembril või sellele lähedasel kuupäeval. Ettevõttel on aktsiad plaanis noteerida Nasdaq Tallinna börsil First North nimekirjas ning kauplemine aktsiatega algab 15. detsembril või sellele lähedasel kuupäeval.

30. novembril toimus ka LHV poolt korraldatud veebiseminar, kust ettevõtte omanik Priit Vaikmaa vastas investorite küsimustele. Veebiseminar on järelvaadatav siit. Lisaks on võimalik kuulata ka LHV podcasti Priit Vaikmaaga siit.

Aktsiate avaliku pakkumise peakorraldaja on LHV Pank, TextMagic AS õigusnõustaja on Eversheds Sutherland Ots & Co ning finants-raamatupidamisnõustaja Klaar.me. Audiitorina olid kaasatud KPMG ja Grant Thornton ning maksukonsultandina PWC.

Oluline info:

Aktsiate esmaseks avalikuks pakkumiseks kogusummas kuni 2,5 miljonit eurot ei pea Eestis prospekti avaldama.
Pakkumise Aktsiaid pakutakse avalikult üksnes Eestis. Pakkumise Aktsiaid ei pakuta avalikult üheski jurisdiktsioonis, kus selline pakkumine või müük oleks enne vastava jurisdiktsiooni väärtpaberiõiguse alusel registreerimist või kvalifitseerimist ebaseaduslik. TextMagic AS ei ole registreerinud ja ei kavatse registreerida Pakkumist ega Pakkumise Aktsiaid Ameerika Ühendriikides ning ei kavatse viia läbi väärtpaberite avalikku pakkumist Ameerika Ühendriikides.
Esitatud teave on informatiivne ning tegemist ei ole investeerimissoovituse ega investeerimisnõustamisega. Potentsiaalsed investorid peaksid enne investeerimisotsuste tegemist pidama nõu oma sõltumatu investeerimisnõustajaga ja kaaluma nõuannete sobivust. Kogu turundus- ja meediamaterjal on koostatud potentsiaalsetele investoritele ülevaate andmiseks ja väärtpaberite avaliku pakkumise vastu esialgse huvi tekitamiseks. Pakkumise Dokument on tervikuna kättesaadav siin. Vajadusel pea nõu asjatundjaga.




Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon