Kasv ja kvaliteet Põhjamaade börsidelt - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Kasv ja kvaliteet Põhjamaade börsidelt

LHV

14.01.2022 10:37

LHV Maailma Aktsiad Fondi investeeringute fokusseeritus Põhjamaade aktsiatele õigustas eelmisel aastal ennast, kuna enim panustasid osaku hinna tõusu antud majanduspiirkonna ettevõtted nagu näiteks Getinge, Swedbank, Epiroc, Valmet, Ponsse, DCM Group, Wärtsilä ja Sampo. Millise strateegiaga minnakse vastu intressimäärade tõusu toovale 2022. aastale, sellest annab videos ülevaate fondijuht Mikk Taras.

Video on informatiivse eesmärgiga ning ei ole vaadeldav investeerimisanalüüsina ega mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid. LHV ei vastuta teabe põhjal tehtud otsuste eest.
Investeerimine on seotud võimaluste ja riskidega, väärtpaberite turuväärtus võib nii kasvada kui ka kahaneda. Välisturgudel võivad tootlust mõjutada valuutakursside kõikumised.
Eelpool kajastatud väärtpaberite ja finantsindeksite eelmiste või tulevaste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluse kohta.
LHV Maailma Aktsiad Fondi valitseb AS LHV Varahaldus. Tutvu fondi prospekti ja põhiteabe dokumentidega lhv.ee ja pea nõu asjatundjaga.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon