Investeerimiskooli seminarid veebruaris - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Investeerimiskooli seminarid veebruaris

LHV

24.01.2022 11:49

iStockphoto

Veebruaris pakuvad LHV Investeerimiskooli esinejad uusi teadmisi nii alustavatele kui ka kogenud investoritele. Tutvustame kauplemisprogramme, võtame kokku turgudel toimuva, vaatame mida on vaja pikaajalise tootluse saavutamiseks ning kuidas deklareerida investeeringutelt saadud tulu. Kuu lõpetab ülevaade krüptovaradest. Järgnevalt anname ülevaate seminarides käsitletavatest teemadest.

LHV Trader

LHV Trader on aktiivsele kauplejale mõeldud kauplemisprogramm, mida iseloomustavad kiire tehingute teostamine, reaalajas hinnad ja madalad tehingutasud.
Vebinaril räägime kauplemisprogrammi üldistest võimalustest ning erinevatest moodulitest. Vaatame, kuidas LHV Trader alla laadida ja seadistada.
Räägime erinevatest orderi tüüpidest ja nende kehtivusest, samuti vaatame üle nendega kaasnevad võimalused ja riskid. Vaatame üle reaalajas tehingute ja konto seisu jälgimise võimalused. Samuti kordame üle päevakaupleja reegleid.

Maaklerite tund

LHV vanemmaakler Nelli Janson ja Marten Raudsepp annavad ülevaate Balti ja USA börsidel toimuvast. Vaadatakse, millised ettevõtted on klientide seas populaarsed olnud, arutletakse nii Eestist kui ookeani tagant tulnud põnevamate uudiste üle ja vahendatakse analüütikute investeerimissoovitusi.

Kuidas saavutada head pikaajalist tootlust? LHV portfellihalduse kogemus

Vaatame, mis on peamised takistused, miks investorid pikaajaliste eesmärkide saavutamisel õnnestuvad või mitte. Seminar on mõeldud investoritele, kes soovivad oma jõukust pikaajaliselt läbi majandustsüklite kasvatada.
LHV portfellihaldurid Mikk Taras ja Kaius Kiivramees annavad seminari käigus ülevaate oma praegustest parimatest ideedest.

Investeeringute maksustamine eraisikule

Eraisikust investoril on kaks võimalust oma tulude deklareerimiseks. Investeerimiskonto süsteem võimaldab finantsvaralt saadud tulu maksustamist edasi lükata. Paralleelselt sellega kehtib ka vana süsteem, kus tulumaks tuleb maksta eelmisel aastal saadud tuludelt kohe. Seminari käigus vaatleme kahe süsteemi plusse ja miinuseid ning anname omapoolseid näiteid aruande täitmisel.

Krüptovaradega kauplemine LHV-s

Krüptorahaks nimetatakse rahasüsteemi, mida traditsiooniliselt iseloomustab krüptograafilistel alustel üles ehitatud turvalisus, detsentraliseeritud isereguleeruv maksetesüsteem ning võrgu ja tarkvara läbipaistvus.

Tutvustame krüptovarade kauplemise teenust, tingimusi ning maksustamist. Samuti vaatame üle teenuse kaudu kättesaadavad instrumendid.

Seminaride kava veebruaris

01.02 LHV Trader alustajale Nelli Janson
03.02 LHV Trader alustajale vene keeles Aleksandr Mahnov
08.02 Maaklerite tund Nelli Janson ja Marten Raudsepp
08.02 Kuidas saavutada head pikaajalist tootlust? LHV Portfellihalduse kogemus Mikk
Taras ja Kaius Kiivramees
15.02 Investeeringute maksustamine eraisikule Sander Pikkel
16.02 Investeeringute maksustamine eraisikule vene keeles Katerina Savchenko
22.02 Krüptovaradega kauplemine LHV-s Martin Uutman

Krüptovaradega kauplemine LHV-s




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon