LHV investeerimisseminarid aprillis - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV investeerimisseminarid aprillis

LHV

12.04.2022 09:30

iStockphoto.com

Kätte on jõudnud LHV Investeerimiskooli kevadhooaja viimane kuu. Aprillis heidame pilgu investorite psühholoogiale ning selle mõjule investeeringutel. Lisaks sellele vaatame Balti börsi iseärasusi ning tutvustame erinevaid allikaid, mis investeerimisel abiks on. Hooaja lõpetab LHV majandusülevaade, kus võtame vaatluse alla Eesti ja maailma majanduse. Muuhulgas vaatame, mida toob endaga kaasa rahapoliitika karmistumine ning milline on sõja mõju Eesti majandusele.

Psühholoogia aktsiaturgudel

Investeerimine ei seisne pelgalt arvudes ja andmetes, sest eduka tulemuse saavutamiseks on suur roll mängida ka psühholoogial ja oma emotsioonidega toimetulekul. Seminaril vaatame läbi investorite enim levinud vead elust enesest, miks neid ikka ja jälle tehakse ning kuidas neid vältida.

Investeerimine Baltikumi väärtpaberitesse

Balti väärtpaberiturg on sobilik koht nii algajale kui ka juba kogenenumale investorile. Seminaril võtame vaatluse alla Balti börsi eripärad, mille poolest see erineb välisturgudele investeerimisest ning tutvustame kasulikke allikaid, mis investeerimis- või kauplemisotsuste langetamisel abiks on. Samuti vaatame, mida tuleks teada Balti börsi ettevõtetelt saadud dividendide kohta.

LHV majandusülevaade – Millised muutused toob kaasa sõda ja karmistuv rahapoliitika?

Seminaril räägime sellest, mis on toimumas Eesti majanduses ning maailmas laiemalt. Mida tähendab leebe rahapoliitika lõppemine Euroopas ja kuidas see mõjutab tarbijaid? Millised tegevusalad kannatavad enim majandussuhete katkemise tõttu Venemaaga?

Seminaride kava aprillis ja mais

12.04 Psühholoogia aktsiaturgudel Nelli Janson
19.04 Investeerimine Baltikumi väärtpaberitesse Raido Tõnisson
26.04 LHV majandusülevaade – millised muutused toob kaasa sõda ja karmistuv rahapoliitika? Kristo Aab

05.05 Maaklerite tund Nelli Janson ja Marten Raudsepp

Maaklerite tund toimub kord kuus ka suveperioodil.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon