Turutegijate podcast alustab - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Turutegijate podcast alustab

07.07.2022 09:00

LHV loob uue taskuringhäälingu Turutegijad, mis keskendub investeerimismaailmas toimuvale.

„Investorite arv on kiiresti kasvanud ning aina rohkem inimesi soovivad saada head ülevaadet börsidel toimuvast. Uues podcastis võtame eesmärgiks nii päevakajaliste teemade katmise kui ka teadlikkuse kasvatamise. Investeerimismaailmas orienteerumine võib-olla väljakutse ka teadlikule investorile sest sündmusi millega ennast peab kurssi viima on väga palju ning see võib olla tõeliseks väljakutseks. Meie ekspertide abiga saame lihtsustada nii kogenud kui ka algajatel investoritel teadlike otsuste langetamise ja aidata kõigil kuulajatel edukamalt investeerida,“ rääkis LHV investeerimisteenuste juht Andres Suimets.

Turutegijate podcastis annavad LHV eksperdid iganädalast ülevaadet turgudel toimuvast keskendudes nii globaalsetele turgudele kui ka meie kodubörsile. Lisaks peatutakse korra kuus portfellihalduse saates eduka pikaajalise investeerimise teemadele.

Turutegijate podcastis osalevad regulaarselt maaklerosakonna eksperdid Nelli Janson ja Sander Pikkel, investeerimisteenuste juht Andres Suimets, majandusanalüütik Kristo Aab, portfellihaldurid Kaius Kiivramees ja Mikk Taras ning vanemanalüütik Karl Tiit. Lisaks kutsuvad Turutegijad podcastidesse põnevaid külalisi, kes saavad jagada oma teekonda investorina ning börsiettevõtete esindajaid, kes tutvustavad oma ettevõtete käekäikusid.

  • Nelli Janson on LHV vanemmaakler, kes on maakleritegevuses töötanud enam kui 11 aastat peamise fookusega USA turgudel. Ladusa jutu ja selgete seisukohtadega maakleri kommentaarid on oodatud nii meedias kui klientidega suheldes.
  • Sander Pikkel tegutseb LHV maakleritegevuse juhina ning on investoreid huvitavate teemadega tegelenud juba üle 11 aasta. Ta on jaganud investeerimisalast haridust ja kommentaare kõigi viimaste aastate oluliste börsisündmuste kohta.
  • Kristo Aab on LHV majandusanalüütikuna töötanud 3,5 aastat ning tegeleb igapäevaselt makromajanduse teemadega. Varasema töökogemusega Eesti Pangas omab Kristo suurepärast ülevaadet keskpankade hingeelust ja tegemistest, mida ta ka podcastis jagada saab.
  • Kaius Kiivramees on LHV portfellihaldur, kes on finantsturgudel tegev olnud juba üle 16 aasta. Lisaks aktiivsete pensionifondide aktsiainvesteeringutele juhtimisele aitab ta ka investeerida LHV portfellihalduses varakate klientide investeerimisportfelle. Kaius on hinnatud külaline konverentsidel ja raadiosaadetes oma kaugele vaatavate analüüside tõttu maailma majanduse kohta.
  • Mikk Taras on LHV Maailma aktsiate fondi juht ja privaatpanganduse portfellihaldur. Koos Kaius Kiivramehega juhib Mikk kindla käe ja vaatega investorite varasid. 14-aastane kogemus Eesti suurima investeerimismeeskonna olulise lülina ja suurepärased teadmised nii USA kui ka Hiina kohta tõtavad huvitavaid podcasti-arutelusid.
  • Karl Tiit on ligi neljaaastase kogemusega LHV aktsiaturgude analüütik, kes hoiab silma peal ligi sajakonna Skandinaavia börsiettevõtte käekäigul ja analüüsib LHV aktiivsete fondide investeeringuid.
  • Andres Suimets on enam kui 15-aastase kogemusega investeerimise valdkonna ekspert. Varasemalt on ta juhtinud maaklerite tööd, aidanud luua uusi investeerimislahendusi ning panustanud Eesti suurimate IPOde korraldamisesse.

Turutegijate nädalasaate esimene podcast on kuulatav kanalil https://www.spreaker.com/show/turutegijad. Otsi uut investeerimispodcasti ka levinud podcasti-äppidest. Head kuulamist!


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon