Nädal turgudel: kas pehme maandumine on endiselt võimalik? - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Nädal turgudel: kas pehme maandumine on endiselt võimalik?

LHV

22.09.2022 09:13

LHV

Seekord räägime mitmest olulisest ettevõttest, kel investoritele häid uudiseid pole ja vaatame otsa kuulajakirjadele. Mida tähele panna Porsche IPO puhul? Arutame, kas FEDi otsus saab turgude jaoks üllatav olla? Kas Putin käitub nagu algaja kaupleja?

Kuula saadet siit:

Spotify
Apple Podcasts
Speaker
Podtail
Soundcloud

Kirjuta meile aadressil turutegijad@lhv.ee.

Finantsteenuseid pakub AS LHV Pank. Tutvu finantsteenuste tingimustega aadressil www.lhv.ee ja küsi nõu meie asjatundjalt. Podcastis esitatud seisukohad on informatiivsed ja ei ole mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid. AS LHV Pank ei vastuta teabe põhjal tehtud otsuste eest. Investeerimine on seotud võimaluste ja riskidega, väärtpaberite turuväärtus võib nii kasvada kui ka kahaneda. Välisturgudel võivad tootlust mõjutada valuutakursside kõikumised. Võimalike kajastatud väärtpaberite ja finantsindeksite eelmiste või tulevaste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluse kohta. Investeerimisotsuste tegemisel kasuta ametlikku informatsiooni väärtpaberi kohta, tutvudes iseseisvalt riskide ja tingimustega.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon