Teade LHV Pensionifondi Indeks tingimuste ja prospekti muutmise kohta - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Teade LHV Pensionifondi Indeks tingimuste ja prospekti muutmise kohta

LHV

23.09.2022 13:57

Aktsiaselts LHV Varahaldus teatab, et Finantsinspektsiooni juhatuse 5. septembri 2022. a otsustega nr 4.1-1/144 kooskõlastati LHV Pensionifondi Indeks tingimuste muudatused.

1)  Fondi vara erinevate turgude vahel jaotumise põhimõtteid on muudetud selliselt, et fondi vara jaguneb edaspidi arenenud ning arenevate turgude vahel, vastavalt nende ligilähedasele osakaalule maailma SKP-st (s.t piiriturud jäetakse jaotusest välja);

2)  Täiendatud on investeerimispoliitika põhimõtteid ses osas, milliseid aspekte Fondivalitseja sihtfondide hindamisel arvesse võtab (eemaldatud viited sellele, et eelistatakse reguleeritud turul kaubeldavaid fonde).Täpsem ülevaade muudatuste kohta sisaldub muudatuste mõju analüüsis.

Muudatuste kohta täpsema ülevaate saamiseks palume Teil lisaks muudatuste mõju analüüsile tutvuda ka muudetud tingimuste, prospekti ja põhiteabe dokumentidega.

Muudatused on Fondivalitseja hinnangul olulised, kuna muutuvad Fondi investeerimispoliitika põhiprintsiibid. Fondi osakuomanikel on võimalik investeeringust Fondi osakutesse väljuda ilma lisakuludeta. Nõuetele vastav avaldus peab olema esitatud ja registripidajale laekunud hiljemalt 30. novembriks 2022. a.

Fondi tingimuste ja prospekti muudatused jõustuvad 02.01.2023.

Fondi tingimused (kehtib alates 02.01.2023)
Fondi prospekt (kehtib alates 02.01.2023)
Fondi põhiteave
Fondi tingimuste ja prospekti muudatuste mõju analüüs

LHV Pensionifondi Indeks valitseb AS LHV Varahaldus. Tutvu fondi prospekti ja põhiteabega lhv.ee/pension ja pea nõu asjatundjaga.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon