Sunnova vahendab tarbijale päikeseenergiat - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Sunnova vahendab tarbijale päikeseenergiat

Erko Rebane

10.01.2023 11:41

Autor: Bill Mead

Texase osariigis Houstonis peakorterit omav Sunnova Energy International asutati 2012. aastal. Paigaldusfirmade võrgustikule (veidi üle 1000) tuginedes installeerib Sunnova peamiselt USA majapidamistele päikesepaneele, salvesteid, elektriauto laadijaid, generaatoreid jms. Sunnova jääb neid seejärel opereerima ja hooldama läbi pikaajaliste lepingute (kuni 25 a), mis võib olla kas liising, päikeseenergia müügileping (PPA) või laen. Kolmanda kvartali seisuga oli ettevõtte klientide arv kasvanud 246 tuhandeni ja jõuab firma enda prognooside kohaselt 2023. a lõpuks 400 tuhandeni.

Allikas: Sunnova

Sunnova on viimase viie aasta jooksul saavutanud keskmiselt 45% müügitulu kasvu aastas, kiirenedes 2022. a eeldatavalt isegi üle 100% ja jõudes 504 miljoni dollarini. Äritegevusest teenitud kahjum on küll aasta-aastalt suurenenud, kuid suhtena käibest väheneb tänavu –15%ni ja peaks analüütikute ootuste kohaselt jõudma tuleval aastal juba plusspoolele. EBITDA on olnud positiivne alates 2017. aastast (va 2020) ja kui jätta välja ühekordsed ja äritegevusega otseselt mitte seotud tegurid, siis oli korrigeeritud EBITDA positiivne ka 2020. aastal, näidates viimase viie aasta jooksul keskmiselt 38% kasvu aastas.

Allikass: Sunnova

Sunnova teenib oma müügitulu peamiselt läbi kuue allika:

Allikas: Sunnova

1.PPA (21,4%) – Päikeseenergiat müüakse kliendile igakuise maksena. Siin on lisaks mitu erinevat võimalust: a) makstakse kogu süsteemi toodetud päikeseenergia eest, mis sõltub sellest, kui palju kuiselt toodetakse. Harilikult jääb kWh hind madalamaks kohaliku elektrienergia pakkujast, kuid iga-aastaselt seda siiski tõstetakse. Aastase hinnatava tootmismahu alusel saab fikseerida igaks kuuks võrdsed maksed (b). Siis on veel 20/20 plaan, kus klient maksab kWh alusel, mis on indekseeritud kohaliku elektrienergia pakkuja hinna alusel, kuid jääb garantii, et see on 20% odavam (c). Neljandaks saab hinna fikseerida kogu lepingu pikkuseks (d). Kõikide nende lepingute algseks tähtajaks on 20-25 aastat.

2. Liisinguga müük (17%) – Klient saab Sunnovalt päikeseenergia süsteemi kuiste maksetega liisida, mis võivad olla kas fikseeritud või avatud võimalikule iga-aastasele hinnatõusule. Liisingute pikkused on samuti üldiselt 20–25 aastat.

3. Päikeseenergia sertifikaatide müük (10,9%) – Mitmed USA osariigid on elektrienergia tootjatele seadnud eesmärgid, kui suur osa nende toodangust peab pärinema päikesest ja sellises piirkonnas elades genereerivad püsti pandud paneelid vastavalt toodetud rohelisele energiale sertifikaate (Solar Renewable Energy Certificates). Neid keskkondliku kasuteguri sertifikaate toodavad ka Sunnovale kuuluvad päikesepaneelid, mida nad saavad eraldiseisvalt lisaks toodetud energiale müüa elektrienergia tootjatele.

4. Süsteemi müük koos majaga (12,7%) – See tulu teenitakse üldiselt olukorras, kus klient ostab uue maja ja sinna on Sunnova energiasüsteem juba paigaldatud.

5. Laenudega müük (3,4%) – Sunnova finantseerib 10- või 25-aastase laenuga kliendi päikeseenergiasüsteemi ostu ja jääb selle toimimise ja hooldamise eest vastutama. Seadmete omanikuks on klient.

6. Süsteemi müük edasimüüjatele (30,5%) – Sunnova müüb varudest tooteid oma edasimüüjatele või teistele osapooltele. See segment tekkis alles 2022. aasta teisest kvartalist, kuna nõnda tagatakse paigaldajatele toodete parem kättesaadavus ja ka paremad hinnad.

NB! Kui PPA ja liisingu teenused jooksevad kasumiaruandesse sisse müügituluna, siis Sunnovalt laenu võtnud klientide puhul läheb lepinguperioodi ajal müügituluna kirja vaid hooldustööde eest teenitud raha. Kasumiaruandesse jookseb aga sisse ka intressitulu, mis on üsna arvestatav (2021.a 33,7 mln USD).

Ülal toodud korrigeeritud EBITDA kajastab seega vaid peamiselt liisingu ja PPA teenuste ärisegmente ja sestap kasutab Sunnova eesmärkide püstitamisel veel ühte täiendavat mõõdikut: korrigeeritud EBITDA + laenude intressitulu + laenu põhiosa enneaegsed tagasimaksed. 2021. aastal olid laenude ennetähtaegsed tagasimaksed 59,3 mln, tänavu peaks see olema u 90–100 mln ja 2023. aastal 150–190 mln USD.

Allikas: Sunnova

Klientidele väljastatud laenud on üsna jõudsalt kasvanud, jõudes 2022. aasta kolmandas kvartalis 2 miljardi dollarini (2021.a lõpus 1,2 mld). Nad jälgivad, et kliendil oleks lepingu sõlmimisel krediidi profiil kõrge aga keerulisema majandusliku olukorra tekkimisel oleks klientide halvenev kohustuste teenindamise võime üheks potentsiaalseks riskiks. 2021. a lõpu seisuga oli neil kõikide teenuste peale 0,8% klientidest maksevõimetud ehk arve tasumisega üle 120 päeva hiljaks jäänud.

246 tuhandest olemasolevast kliendist oli kolmanda kvartali seisuga 60 tuhat liisinguga (24,3%), 76 tuhat PPA (30,8%) ja 65 tuhat (26,5%) laenuga seotud. Kui vaadata kvartalis lisanduvate uute klientide osakaalu, siis kolmandas kvartalis tuli juurde 55% laenuga ning 36% liisingu/PPAga ning 10% muuga. Juhtkonna arvates tuleva aasta teises pooles osakaalud pöörduvad ja uutes klientides saab laenudega moodustama 45%.

Allikas: Sunnova

Veidi üle kolmandiku tuludest pärineb Californiast, järgneb New Jersey osariik 14% ja Puerto Rico 13%-ga. Sunnova juhtkond ei prognoosi Californias uue taastuvenergia turu reformi (NEM 3.0) tõttu olulist nõudluse muutust, küll aga hakkab seadus stimuleerima rohkem salvestite ostmist, mille rahuldamise osas ollakse optimistlikud, kuna tarneahela probleemid on leevenemas.

Allikas: Sunnova

Peamisteks konkurentideks on teised päikeseenergia ettevõtted, kes pakuvad sarnast vertikaalset teenust nagu näiteks Sunrun ja Sunpower. Kuid kuna müüakse ka elektrienergiat, siis konkureeritakse ka traditsiooniliste elektrienergia pakkujatega.

Kuigi ettevõtte nimes on sõna „International“, siis praegu tegutsevad siiski vaid 54 USA osariigis ja territooriumil, mille adresseeritav kliendipotentsiaal on 106 miljonit majapidamist.  Aga see nimi sai selliselt määratud asutaja ja tegevjuhi eesmärgi tõttu liikuda kunagi rahvusvahelistele turgudele.

Ent Ühendriikideski on see kasvuvõimalus väga suur, sest paneelide kasutamise määr on USA-s väga väike ja lisatõuke annavad veel elektriautode populaarsuse kasv, kõrged kommunaalarved, elektrivõrgu ebakindlus ning Inflation Reduction Acti (IRA) raames ette nähtud toetused järgmiseks kümneks aastaks. Umbes 4-5% USA potentsiaalsetest majapidamistest omab päikesepaneele, mis on 4-5 miljonit ja kui Sunnova ütleb, et tahab tuleval aastal jõuda 400 tuhande kliendini, siis see esindab 10% turust.

Sunnova tahab selgeks teha, et nad pole lihtsalt paneelide või salvestite paigaldaja, lihtsalt finantseerija, lihtsalt tarkvara pakkuja, vaid tervikliku energiateenuse pakkuja.

Päikesepaneelide, salvestite, kontrollseadmete ja elektriautode laadijate paigaldamine on Sunnova peamine leib, kuid nad saavad kliendi soovil paigaldada ka varugeneraatoreid, käesolevast aastast vesinikuseadmeid, teevad vajadusel katusetöid, puude pügamisi, elektripaneelide väljavahetamisi ventilatsioonisüsteemide, konditsioneeride ja soojuspumpade paigaldamisi jne. Oma toodetele 25-aastast garantiid andes on nad kliendile 24/7 olemas kui midagi peaks päikeseenergiasüsteemiga juhtuma ja vaja oleks kas hooldust või parandamist.

Kliendi jaoks on see mugav, sest paneelidel, mikroinverteritel, salvestitel ja juhtimisseadmetel on erinevad tootjafirmad, mis muudab kliendi jaoks võimaliku probleemiga tegelemise keerulisemaks, kui ta peab hakkama mõne konkreetse ettevõtte poole pöörduma. Seepärast tundub Sunnova terviklik lahendus atraktiivsena, kuna kõige eest vastutab vaid üks firma. Korrashoiu ja remonditeenust pakkudes tahab Sunnova madala kuluga endale hankida klientideks ka neid majapidamisi, kellel juba on paneelid. See on firma jaoks kõrgema marginaaliga äri.

Hea kliendiside on nende äri alus, sest esialgu võib klient tellida vaid paneelid ja salvesti, aga Sunnova loodab ajapikku müüa juurde muid teenuseid ja nõnda kasvab ka kliendi väärtus tema eluea peale. Elektriautode laiem levik võib üks võimalik katalüsaator olla, pannes olemasolevaid kliente lisama katusele kas tootmisvõimsust juurde või tellima muid vajalikke süsteemielemente.

Salvestite kasutamise määr on nende olemasolevate klientide seas vaid 15%, seega leidub palju kasvuvõimalust ka pelgalt oma olemasoleva kliendibaasi teenindamise pealt, rääkimata turust tervikuna.

Sunnova tahab eratarbija peal välja töötatud kogemuse ja üles ehitatud taristuga hakata pakkuma teenust ka ettevõtete ja avaliku sektori jaoks, sihtides eeskätt just väiksema ja keskmise suurusega firmasid. Sunnova kohaselt on Ühendriikides üle 600 000 hoone, millel puudub hea ja usaldusväärne energialahendus. Novembriks olid nad antud pakkumisega jõudnud 7 turule ja 2023. aasta esimeseks kvartaliks tahavad selle kasvatada juba 20 turuni.

Californias on nad sisse andnud ka taotluse hakata micro utility teenust pakkuma. Tulevikus teeksid nad koostööd kinnisvaraarendajatega ja paneksid uue kommuuni loomisel püsti oma elektrivõrgu, mille eeliseks oleks traditsioonilise elektrivõrgu teenust pakkuvast ettevõttest odavam hind ja ka vastupidavam elekter (vähem tõrkeid). Muidugi on see elekter ka roheline.

Aastas ehitatakse Ühendriikides u miljon uut kodu, millest u 650 tuhat rajatakse HOA (homeowner association) jurisdiktsioonis, mis tähendab seda, et kuulutakse kuhugi kommuuni, kus on omad kinnisvaraga ümberkäimise reeglid. Sunnova ise usub, et nende jaoks võiks sellise suunitlusega äripotentsiaal olla 65 tuhat kodu aastas. 65 tuhat maja võrdsustuks u 520 MW elektrienergia tarbimisega aastas ja 1820 MW salvesti võimsuse vajadusega.

Neil on pisut üle 1000 paigaldusfirma (kliente hankivad ja süsteeme paigaldavad ettevõtted), keda koolitatakse ja toetatakse, et nemad eesrindel hoiaksid head suhet kliendiga ja suudaksid pakkuda turul parimat toodet ja teenust, sest tegemist on ikkagi suhteliselt konkurentsitiheda turuga. Üks suurimaid partnereid on neil Trinity Solar, kes tõi mullu sisse 15% uutest klientidest ja teine suurem on Lennar, kes tõi sisse 20% uutest klientidest.

2021. aasta kevadel omandas Sunnova Lennarilt nende päikeseplatvormi SunStreet Energy Group’i ja leppisid kokku, et Sunnova saab järgmised 4 aastat olema Lennari eksklusiivne partner. SunStreeti omandamiseks emiteeritakse kokku 7 miljonit aktsiat, millest 3,1 mln on juba tehtud ja ülejäänud saab Lennar kätte siis, kui SunStreet saavutab teatud ärilised eesmärgid.

Sunnova kasutab erinevaid seadmete valmistajaid, mis sõltub konkreetsemalt juba antud kliendi vajadustest, mille põhjal disainitakse neile oma tarkvaraplatvormil kõige optimaalsema võimsusega seadmete pakett. Nii näiteks võidakse kasutada Enphase’i, Solaredge’i või Generaci invertereid, Enphase’i, Tesla või Generaci salvestit. Generaatorite puhul siiski peamiselt Generaci ja elektrisõiduki laadimise süsteemi varustajaks on Chargepoint. Millise tootja komponente paigaldatakse, seda otsustab paigaldav firma Sunnova poolt määratletud nimekirjast. Nende firmade tootmised asuvad Ühendriikides, Kanadas, Hiinas, Mehhikos, Vietnamis ja Malaisias.

Paneelidest kasutati mullu enim Hanwha omasid (u 50%), järgnes Longi Solar (16%) ja Rec Solar (10%). Inverteritest u 60% pärineb Enphase’ilt ja ülejäänud Solaredge’ilt. Salvestitest kasutati mullu enim Tesla tehnoloogiat (u 80%), millele järgnes Enphase u 10%-ga.

Sunnova pakub klientidele oma rakendust, mille vahendusel saab majaomanik mugavalt reaalajas jälgida, kui palju ta paneelid parasjagu energiat toodavad, kui palju imporditakse võrgust ja kui palju pärineb parasjagu salvestist ja milline on tarbimine, kui kaua võtab elektrisõiduki täis laadimine ja kui palju on valitud ajaperioodil suudetud raha säästa. Kui elektrivõrgu teenuse pakkujalt tuleb teade, et näiteks õhtupoolikul on oodata võrgus tippkoormust ja hinnad on siis kõrgemad, oskab tarkvara ise impordi lõpetada ja kasutada elektriallikana vaid paneele ja salvestit. Juhul kui on oodata tormi ja elektrikatkestusi, saab rakenduses ära määrata toad või tehnika, millel oleks elektriga varustamisel prioriteet. Kui majal on ka varugeneraator, siis tarkvara paneb ise selle käima, nähes et salvesti on tühjaks saamas ja elektrivõrgus on endiselt probleemid. Niipea kui paneelid on suutnud salvesti täis laadida, lülitatakse see generaatori asemel sisse. Sellise süsteemiga ei pea klient võimalike elektrikatkestuste pärast üldse muretsema. Rakendusest näeb ka hoolduse ajalugu ja saab tehnikud kohale kutsuda.

Sunnoval on lisaks enda Sentient nimeline AI platvorm, mis kõikide lõpptarbijate andmeid analüüsides üritab tulevikus ennetada paremini eratarbijate, kommuunide ja ettevõtete vajadusi. Tarkvara on nende jaoks üsna oluline, mis liidab erinevad riistvara osad ja paneb koos efektiivselt tööle ja annab hea ülevaate.

Tulevikku vaadates prognoosib Sunnova, et 2023. a lõpuks võiks neil olla 400 tuhat klienti (Q3 246 tuhat), nad suudavad kahekordistada klientidele müüdavate teenuste arvu praeguselt 4 pealt 7-ni 2025. aastaks ja loodavad teenida 2023. aastal korrigeeritud EBITDAna 235-255 mln USD (2022. a ootus 117-137 mln), millele lisandub 110-120 mln intressimakseid väljastatud laenudelt (2022. a ootus 50-60 mln) ja 150-190 mln dollarit ennetähtaegseid põhiosa makseid (2022. a ootus 50-60 mln).

Aktsionärid:

Sunnoval on kokku väljas ligi 115 miljonit aktsiat. Kõige suuremat osalust omab Blackrock (15%), kellele järgnevad BNP Paribas (9%) ja Vanguard (8%).

Allikas: Bloomberg

Väärtus:

Sarnaselt Sunrunile kasutab ka Sunnova ühe ärilise mõõdikuna klientide väärtust (Gross Contracted Customer Value), mis oli kolmanda kvartali seisuga 5,706 mld dollarit. Sinna alla läheb kliendi lepingu järele jäänud ajaperioodi kuiste maksete diskonteeritud koguväärtus ja ühtlasi on seal ka prognoositud päikeseenergia sertifikaatide (SREC) rahavoog. Diskontomäärana kasutab Sunnova endiselt 4%, kuid nad toovad presentatsioonis välja ka arvutusi kui kasutada 6% määra (USA 10 a riigivõlakirja tulusus on praeguseks langenud 3,5% peale, seega 6%-ga kalkuleerimine võib olla konservatiivne lähenemine).  Net Contracted Customer Value mõõdikus on maha lahutatud ettevõtte võlg, lisatud vaba raha, varud, varude ettemaksed ja saamata varud.

Allikas: Sunnova

Kui ikkagi olla konservatiivne ja lähtuda 6% intressimäärast, siis sellega diskonteeritud varade praegune netoväärtus oleks 2,028 mld USD ja jagades aktsiate arvuga (115 mln), saame aktsia kohta väärtuse 17,6 dollarit (4%-ga 22,3 USD). Novembris toimunud ettevõtte esimesel investorite päeval seadis juhtkond eesmärgiks 2023. aasta lõpuks 4% diskontomääraga suurendada netoväärtuse aktsia kohta 37 dollarile ja 6% diskontomääraga 30 dollarile. Seda diskonteeritud netoväärtust aktsia kohta võiks vaadata valuatsiooni põhjana, sest omistab nullväärtust firma tuleviku kasvule ja ühtlasi ei võta arvesse ka lepingute pikendamisi, lisateenuste müümist kliendile vms täiendavaid rahavoogusid.

Võlg:

Sunnova kasutab äritegevuse finantseerimiseks erinevaid instrumente, peamiselt tax equityt ja päikeseenergia varadega tagatud laenusid. Sunnova võlakohustuste kaalutud keskmine intressimäär oli kolmanda kvartal lõpuks tõusnud 5% lähedale (seda pole vaja refinantseerida järgmised 4+ aastat). Oodatavate rahavoogude IRR (fully burdened unlevered return) jääb veidi üle 9%, seega on intressimäärade erinevus kahanenud, kuid jääb 450 baaspunkti juurde. Sunnova usub, et suudab lähikvartalitel seda vahet uuesti 600 baaspunkti juurde viia, kuna nende endi hinnangul on neil piisavalt ruumi hindasid tõsta, tänaseks kaasatud kapitaliga suudavad hakkama saada kuni 2024. aastani ja samal ajal ootavad IRRi tõusu tänu IRA-le. Nad alles ootavad valitsuselt täpsemaid juhiseid, kuidas saavad IRA seadusest kasu lõigata ja seega pole selle mõju veel Sunnova prognoosidesse sisse arvestatud. Sunnova ise leiab, et tänu IRA erinevatele toetustele võis varade unlevered return kerkida 100-150 baaspunkti võrra.

Allikas: Sunnova

Juhtkond:

Tegevjuht: John Berger (48) on ühtlasi ka Sunnova asutaja ja on elektrienergia tööstusega seotud olnud juba üle kahekümne aasta. Enne seda 2003-2007 kaasasutas ja tööta VC ettevõttes Contango Capital Partners, mis keskendus taastuvenergiale ja sellega seotud tehnoloogiale. 2007 asutas Standard Renewable Energy firma, mis tegeles taastuvenergia ja energiaefektiivsusega seotud toodete müügiga. 2010 müüs selle firma ära ja asutas SunCap Financiali, mis pakkus päikeseenergia liisingut rohkem kui 3000 kodule kuniks selle 2012. a ära müüs. 2012. asutas Sunnova Energy Internationali.

Finantsjuht: Robert Lane (48),CPA,CFA, liitus Sunnovaga 2019. aastal, olles enne seda olnud kolm aastat Spark Energy finantsjuht (gaasi- ja energiaettevõte). 2012–2015 oli Emerge Energy Services finantsjuht (naftasektori teenindusfirma). Eelnevalt on ta töötanud investeerimispanganduses energiasektorit kattes.

Turunduse ja kasvu juht: Michael Grasso (50) on Sunnovas töötanud alates 2018. aasta algusest erinevatel positsioonidel. Eelnevalt on olnud Sunruni turundusjuht 2014–2017, TXU Energy turundusjuht 2009–2014 ja enne seda töötas 15 aastat AT&T-s turunduse vallas.

Kokkuvõtteks:

Võimalused:

1) Pelgalt USA majapidamiste kasvupotentsiaal on üsna suur, kui kõigest 4% omab päikesepaneele, mis tähendab u 4-5 mln majapidamist. Sunnova kliendibaas praegu veel vaid 246 tuhat.

2) Lisaks on kasvuvõimalus ka juba paneele omavate majapidamiste puhul mitmetasandiline. Esiteks nad tahavad suurendada pakutavate teenuste arvu praeguselt 4 pealt 7 peale 2025. aastal. Teiseks on majapidamised kunagi lasknud paigaldada endale paneelid ja seisavad ühel hetkel silmitsi nende hooldamise vajadusega ja Sunnova võib nad oma tiiva alla võtta, mis on kõrge marginaaliga äri. Kolmandaks tingib elektriauto soetamine tavaliselt vajaduse päikesenergiasüsteemi võimekuse suurendamist ja neljandaks on salvestite penetratsioon sisuliselt olematu (kõigest 15% Sunnova enda klientidest omab salvesteid).

3) Nad haaravad Lennari kaudu kasvu uute majade turult. Elektriteenuse pakkumine kommuunides võib kasvupotentsiaali pakkuda, kuigi tegemist on alles algusjärgus projektiga.

4) Nad on sisenemas väiksema- ja keskmise suurusega ettevõtete turule.

5) Nad tahavad ühel hetkel laieneda ka rahvusvahelistele turgudele, alustades ilmselt esmalt Euroopast. See ei pruugi siiski veel lähiaastatel toimuda.

6) IRA seadus jääb nii USA majapidamiste kui ka ettevõtete seas päikeseenergia kasutuselevõttu stimuleerima järgmiseks 10 aastaks. Kaasa aitavad osades piirkondades ka sagedased elektrivõrgu katkestused ning elektri kallinemine.

Riskid:

1)Intressimäärade edasine kiire tõus, mida nad ei suudaks täielikult hinnatõusu või muude vahenditega kompenseerida ja see vähendaks diskonteeritud rahavoogude väärtust.

2)Makromajanduse oluline jahtumine, mis vähendaks majapidamiste ja ettevõtete huvi teha investeeringuid taastuvenergiasse ja sellega pärsiks ka Sunnova kasvu, mille jätkumine on ettevõtte valuatsiooni seisukohast oluline.

3) Majanduslangus ja kinnisvaraturu jahtumine võivad suurendada ka maksevõimetute klientide arvu.

4) Üsna suur osa tuludest pärineb Californiast (36%), kus seisab ees osariigi päikeseenergia turu reformimine, tuues kaasa majaomanike jaoks väiksemaid toetusi, kuid propageerides samal ajal rohkem salvestite paigaldamist.

5) Sunnova ei tooda oma tooteid, vaid sõltub paneelide, inverterite, salvestite, generaatorite jt toodete valmistajatest, kellele võivad tekkida tarneraskused ja see mõjutaks ebapiisavate varude korral ka Sunnova kasvu.

Sunnova International Energy aktsia USA börsil

Allikas: Bloomberg

Artikkel on informatiivse eesmärgiga ning ei ole vaadeldav investeerimisanalüüsina ega mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid. LHV ei vastuta teabe põhjal tehtud otsuste eest.
Investeerimine on seotud võimaluste ja riskidega, väärtpaberite turuväärtus võib nii kasvada kui ka kahaneda. Välisturgudel võivad tootlust mõjutada valuutakursside kõikumised.
Eelpool kajastatud väärtpaberite ja finantsindeksite eelmiste või tulevaste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluse kohta.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon