Parimate investorsuhetega ettevõtteks valiti LHV Group - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Parimate investorsuhetega ettevõtteks valiti LHV Group

LHV

14.02.2023 09:08

Taavi Leppiman

Balti börsid tegid neljapäeva õhtul teatavaks Nasdaq Baltic Awards 2023 võitjad. LHV pälvis börsiauhindade jagamisel kaks tunnustust: LHV Group on parimate investorsuhetega ettevõte ning LHV Pank aasta börsimaakler.

LHV Group, suurim kodumaine finantsettevõte, kuulutati võitjaks põhikategoorias „Parimate investorsuhetega ettevõte“.  Võitja valimisel võetakse arvesse nii investorsuhtluse kvaliteeti kui ka aktsia tootlust viimase kahe aasta jooksul.

Lisaks tunnustati LHV Panka „Aasta börsimaakler“ tiitliga. LHV maakleritegevuse juht Sander Pikkel ütles, et investeerimisteenuste turuliidrina on nende eesmärk investorkogukonna järjepidev kasvatamine ja harimine.

LHV maaklerite meeskond. Foto: Taavi Leppiman

„Oleme investeerimisalaseid seminare korraldanud juba üle 20 aasta ning need muutuvad iga aastaga järjest populaarsemaks. Eelmisel aastal korraldasime esmakordselt „Alustava investori baaskursuse“, millega jätkasime ka sel aastal. Lisaks tulime välja uue iganädalase Turutegijate podcast’iga, kus meie eksperdid võtavad kokku nädala olulisimad sündmused aktsiaturgudel. Peame väga oluliseks, et kauplemismahtude ja investorkogukonna kasvuga koos areneksid ka inimeste investeerimisalased teadmised ja kasvas Eesti inimeste jõukus,“ lisas Pikkel.

LHV kaasabil on jõudnud börsile mitmeid uusi ettevõtteid ja koos nende aktsiapakkumistega ka tuhandeid uusi investoreid. Näiteks valiti aasta börsisündmuseks LHV kaasabil börsile tulnud Enefit Greeni IPO ehk esmane avalik aktsiapakkumine, milles LHV oli jaeklientidele müügiagendi rollis. First Northi alternatiivturul nimetati parimate investorsuhetega ettevõtteks Virši-A, kes oli samuti börsile toodud ja nõustatud LHV poolt. Auhindade jagamisel tõsteti esile ka MADARA Cosmetics ja TextMagic, mille börsiletoomise juures on samuti LHV olnud.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. Grupi ettevõtetes töötab üle 880 inimese. LHV pangateenuseid kasutab novembri lõpu seisuga 374 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 131 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 150 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 200 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma




Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon