Nädal turgudel: kas uus nädal toob uue Nvidia? - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Nädal turgudel: kas uus nädal toob uue Nvidia?

LHV

01.06.2023 10:44

LHV

Möödunud nädala staariks osutus kiibitootja Nvidia, kelle aktsia tõus lennutas neid triljoni dollari klubisse. Mida ennustavad analüütikud Nvidia aktsiale? Kas üks teine kiibitootja võib Nvidia edu korrata? Kas tehisintellekt teeb tulevikus igast inimesest programmeerija ning õppida tasuks hoopis pehmemaid erialasid? Lisaks arutleme, miks on USA kinnisvaraturg jahtunud ning kas Elon Musk on Twitteri tugevus või nõrkus. Saadet juhivad LHV vanemmaakler Nelli Janson ja majandusanalüütik Kristo Aab.

Kuula saadet siit:

Spotify
Apple Podcasts
Speaker
Soundcloud

Kirjuta meile aadressil turutegijad@lhv.ee.

Finantsteenuseid pakub AS LHV Pank. Tutvu finantsteenuste tingimustega aadressil www.lhv.ee ja küsi nõu meie asjatundjalt. Podcastis esitatud seisukohad on informatiivsed ja ei ole mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid. AS LHV Pank ei vastuta teabe põhjal tehtud otsuste eest. Investeerimine on seotud võimaluste ja riskidega, väärtpaberite turuväärtus võib nii kasvada kui ka kahaneda. Välisturgudel võivad tootlust mõjutada valuutakursside kõikumised. Võimalike kajastatud väärtpaberite ja finantsindeksite eelmiste või tulevaste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluse kohta. Investeerimisotsuste tegemisel kasuta ametlikku informatsiooni väärtpaberi kohta, tutvudes iseseisvalt riskide ja tingimustega.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon