Täna lõpeb DelfinGroupi aktsiate märkimine - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Täna lõpeb DelfinGroupi aktsiate märkimine

02.06.2023 10:16

DelfinGroup

Läti finantsettevõtte DelfinGroupi aktsiate märkimine lõpeb täna, 2. juunil. DelfinGroup kaks suuremat aktsionäri pakuvad avalikul pakkumisel müügiks umbes 4,6 miljonit DelfinGroupi aktsiat, mis moodustab 10,3% kogu DelfinGroupi aktsiatest. Aktsiaid pakutakse hinnaga 1,35 eurot aktsia kohta, mis on 10,6% madalam DelfinGroupi keskmisest mahuga kaalutud aktsia hinnast Nasdaq Balti börsil kolme kuu jooksul alates veebruarist kuni aprillini 2023.

Kuidas pakkumisest osa saada:

  • DelfinGroupi aktsiaid saab osta 22. maist kell 10:00 kuni 2. juuni kella 14:30ni.

  • Pakkumise tingimuste ja prospektiga saab täpsemalt tutvuda siin: https://www.shareoffering.lv/et

  • DelfinGroupi finantstulemuste ja muu infoga saab tutvuda siin: https://delfingroup.lv.

  • LHV kliendid saavad aktsiaid märkida pangakontorites ja internetipanga jaotises "Raha kasvatamine" → "Väärtpaberite märkimine". Märkimiskorralduse esitamine maksab 3 eurot.

AS DelfinGroupist

AS DelfinGroup on litsentseeritud tehnoloogiapõhine finantsteenuste ettevõte, mis asutati 2009. aastal ning tegutseb kaubamärkide Banknote ja VIZIA all. Ettevõte arendab ja pakub pidevalt tarbimis- ja pandilaene, pensionäridele välja töötatud laene, „osta kohe, maksa hiljem“ laenu, samuti kasutatud kaupade müüki nii veebis kui ka enam kui 90 esinduses üle Läti. Keskmiselt väljastatakse kuus 35 000 laenu, mida teenindab AS-i DelfinGroup enam kui 300 töötajast koosnev professionaalne meeskond. Ettevõttel on kokku üle 400 000 registreeritud kliendi. Alates 2014. aastast on AS DelfinGroup Nasdaq Riia börsil tuntud võlakirjade emiteerijana ja alates 2021. aastast Balti Põhinimekirja aktsiaemitendina. Ettevõtte IPO 2021. aastal tõi juurde 6000 uut aktsionäri. Ettevõte maksab regulaarselt oma aktsionäridele dividende. 2023. aasta esimeses kvartalis kasvas ettevõtte netolaenuportfell 73,5 miljoni euroni, EBITDA ulatus 3,9 miljoni euroni ning maksueelne kasum 1,8 miljoni euroni. Ettevõtte jätkusuutlikkus põhineb keskendunud ettevõtte juhtimisel, fintech-innovatsioonil, vastutustundlikul laenamisel, finantskaasamisel ja ringmajanduse soodustamisel. Ettevõte on alates 2010. aastast olnud igal aastal kasumis.

LHV Pank on käesolevate DelfinGroupi aktsiate Avalike Pakkumiste peakorraldaja ja globaalne koordinaator.

Artikkel on informatiivse eesmärgiga ning ei ole vaadeldav investeerimisanalüüsina ega mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid. LHV ei vastuta teabe põhjal tehtud otsuste eest.

Investeerimine on seotud võimaluste ja riskidega, väärtpaberite turuväärtus võib nii kasvada kui ka kahaneda. Välisturgudel võivad tootlust mõjutada valuutakursside kõikumised.

Eelpool kajastatud väärtpaberite ja finantsindeksite eelmiste või tulevaste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluse kohta.

Käesolev teave on väärtpaberite reklaam EL-i määruse 2017/1129/EL tähenduses ning ei kujuta endast AS-i DelfinGroup aktsiate pakkumist ega üleskutset aktsiate ostmiseks. Pakkumine aktsiate omandamiseks tehakse prospekti alusel, mis on heaks kiidetud Läti Finantsinspektsiooni poolt ja avalikustatud aktsiate avaliku pakkumise väljakuulutamise päeval. Prospekt on kättesaadav Läti Finantsinspektsiooni ja AS-i DelfinGroup kodulehtedel aadressidel vastavalt https://bank.lv/ ja https://www.delfingroup.lv/#. Investorid peaksid enne investeerimisotsuse tegemist tutvuma prospektis avaldatud informatsiooniga, et mõista kõiki investeeringuga seotud asjaolusid. Finantsinspektsiooni poolt prospekti heakskiitmine ei ole käsitletav AS-ile DelfinGroup ega pakutavatele väärtpaberitele heakskiidu andmisena. Aktsiaid pakutakse avalikult Eestis, Lätis ja Leedus.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon