LHV finantsportaal saab uue ilme - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal saab uue ilme

LHV

21.06.2023 20:56

Juba üle 20 aasta tegutsev ning Eesti investorkogukonna jaoks oluliseks infokanaliks ja sotsiaalseks ruumiks kasvanud LHV finantsportaal läbib uuenduskuuri. Uuendused puudutavad peamiselt lehe visuaalset väljanägemist, aga ka kasutajamugavust ning viiakse sisse järk-järgult järgnevate kuude jooksul.

2000. aasta kevadel LHVDirect nime all avatud portaal tutvustas end toona järgmiselt:

LHVDirect on interneti finantsportaal, kus inimene leiab kõik vajaliku investeerimiseks. Ilmselt on igal inimesel soov oma finantsheaolu parandamiseks. Teie ees olev portaal soovibki Teile pakkuda olulist infot ning reaalseid võimalusi selleks, et oleksite tulevikus rahaliselt paremini kindlustatud kui täna.

Tänaseks on LHV finantsportaal kasvanud tuhandete inimeste jaoks oluliseks inforuumiks, kus saab igapäevaselt kasulikke teadmisi nii majandust kui ka aktsiaturge puudutava kohta, vahetada foorumis mõtteid teiste investeerimishuvilistega erinevatel teemadel ning harida end läbi investeerimiskooli materjalide.

Alates juunikuust hakkab finantsportaal läbima uuenduskuuri, mis tähendab, et järgnevate kuude jooksul viiakse peamiselt lehe visuaalset väljanägemist puudutavad muudatused sisse neljas osas:

  1. Uueneb uudiste ja artiklite lugemise vaade. Artiklite lugemine muutub varasemaga võrreldes mobiilisõbralikumaks ja ka üldine väljanägemine saab olema puhtam ning kaasaegsem. Esialgu hakkab uus uudisteleht olema aadressiga news.fp.lhv.ee ning sinna viib automaatselt menüüs olev „Uudised“ nupp. Mõne aja pärast kolib uudiste leht tagasi harjumuspärasele https://fp.lhv.ee/news lehele. Seniks jääb paralleelselt aktiivseks ka vana uudiste leht ning uudiseid ja artikleid postitakse mõlemasse.
  2. Uueneb investeerimiskooli leht. Sarnaselt praegusele hakkab ka uus investeerimiskooli leht koosnema kolmest osast – veebiseminarid ja õppevideod, investeerimisõpik ja LHV raamatukogu. Leht muutub selgemaks ja kaasaegsemaks.
  3. Uueneb foorum koos avalehe vaatega. Ühe suurima uuendusena kolib finantsportaali kasutajate seas populaarne suhtlusruum uuele kaasaegsele rakendusele. Selle raames muutub veidi foorumi loogika ning lisandub funktsionaalsust. Lisaks plaanime selles uuendamise faasis välja tulla ka uue avalehe vaatega.
  4. Uueneb Balti analüüside leht koos analüüside teenusega tervikuna. Ka Balti analüüside leht saab uue ilme ning sealjuures on plaanis uuendada ka analüüside teenust tervikuna, sh kaetavate ettevõtete nimekirja. Valikusse jäävad ettevõtted, mille vastu meie klientidel kõige suurem huvi on, kuid rohkem rõhku läheb analüüsi kvaliteedile. Analüüside sisu soovime teha kompaktsemaks, info lihtsasti loetavaks, kuid säilitada põhjalikkuse.

Esimene muudatus uudiste lehe uuenemise näol saab sisse viidud juunikuu jooksul ning edasised uuendused järgnevate kuude jooksul. Kõik uuendused on tehtud selge eesmärgiga muuta lehe kasutamine kõikides seadmetes senisest veelgi mugavamaks ja lihtsamaks ning tuua finantsportaali juurde uusi investeerimishuvilisi, kellele kasulikke teadmisi jagada ja kellega erinevatel teemadel mõtteid vahetada. Hoiame teid muudatustega jooksvalt kursis ning ootame kõigi tagasisidet, nii positiivset kui ka konstruktiivset.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon