LHV Pank korraldab valuutamängu Baltic FX Open 2012 - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Pank korraldab valuutamängu Baltic FX Open 2012

LHV

11.09.2012 09:00

Meil on hea meel esitleda uut kauplemismängu, kus on võimalik kaubelda valuutaturul ja võistelda väärtuslike Apple auhindade eest. Mäng toimub ajavahemikus 24. september – 5. oktoober LHV Broker kauplemisplatvormidel.

Mängu eesmärk on kaubelda reaalajas valuutaturul nii, et virtuaalse konto väärtus suureneks maksimaalselt. Igal mängijal on mängu alguses 5000 virtuaalset eurot. Võitjaks kuulutatakse mängija, kelle konto on 5. oktoobri lõpuks kõige suurema väärtusega.

Mängus osalemine on tasuta ning sellele on võimalik registreeruda juba praegu. Mängus saavad osaleda ainult Balti riikide mängijad. Registreerimise lõpptähtaeg on 23. september, pärast seda enam mänguga liituda ei saa. Juba enne mängu algust on võimalik platvormidele sisse logida ja kauplema hakata. Mängu alguses lähtestatakse kõik kontod 5000 euro suurusele algbilansile.

Kõige suurema turuväärtusega portfelli omanik saab auhinnaks Apple MacBook Air`i, suuruselt teise turuväärtusega portfelli omanik Apple iPad 3-e, suuruselt kolmanda turuväärtusega portfelli omanik aga Apple iPhone 4S-i.

Osalema oodatakse kõiki kel on huvi finantsturgude, investeerimise ja kauplemise vastu. Mängu mõte pole ainult peaauhinna võit, vaid ka uute teadmiste ja kogemuste omandamine.

Kui sul puudub varasem kogemus LHV Brokeri platvormi kasutamisel, siis vaata vaata õpetust siit.

Mängukeskkond asub internetis aadressil www.lhv.ee/forex. Võitjad tehakse teatavaks 6. oktoobril LHV finantsportaalis.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon